Flyers drukken

Wil je flyers laten drukken? Of je nu vierkante, rechthoekige, ronde flyers of een eigen stansvorm wil, het is allemaal mogelijk bij online drukkerij PeterPrint. Bij ons kun je altijd gemakkelijk en goedkoop de perfecte flyers laten drukken, ook in kleine oplage. Daarnaast leveren we altijd snel. Flyers met spoed nodig? Zonder speciale afwerking versturen we onze flyers dezelfde dag nog! Flyers met eigen ontwerp druk je op A3, A4 of het geliefde A5-formaat. Of vul je eigen gewenste formaat in. Verder kies je uit veel verschillende (duurzame) papiersoorten en afwerkingen. Zo druk je de perfecte flyers die aan jouw smaak voldoen. Bij PeterPrint bestel je meerdere ontwerpen flyers eenvoudig tegelijk. 

Samenstellen en prijs Aanleverspecificaties

Flyers drukken

Start opnieuw
De opgegeven productgrootte is ongeldig
Opslaan
Toon minder papiersoorten
Er zijn op dit moment geen gewichtsopties beschikbaar voor deze papiersoort. Kies een ander papiersoort.

Oplage en prijs

Oplage
Excl. BTW Incl. BTW
Selecteer eerst het aantal stuks hierboven.

Productiesnelheid

Verwacht:
De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geüpload. Dit is geen 100% garantie, door calamiteiten of vertragingen in de verzending kan dit een dagje langer duren.

Uploaden doe je via ons uploadsysteem na het afrekenen. Prijzen zijn excl. BTW en incl. gratis verzending.
Weet je het zeker? Als je ervoor kiest om opnieuw te beginnen, gaan alle gekozen opties verloren. Start opnieuw

Samenvatting

Alle details

Flyers drukken bij PeterPrint

Productinformatie

Wil je flyers bestellen voor een nieuw product, een kortingsactie of een evenement? Bij online drukkerij PeterPrint kun je snel en goedkoop flyers laten drukken! Bestel je vandaag voor 16:00 in onze online drukkerij? Dan heb je ze meestal morgen al in huis! Je kiest voor flyers drukken bij PeterPrint omdat jouw ontwerp de beste kwaliteit verdient. Je kiest zelf de oplage, het formaat, de bedrukking en afwerkingen.

Laat je flyer extra opvallen met een bijzondere papierkeuze of afwerking. Kies bijvoorbeeld voor eco flyers of flyers met soft touch mat laminaat. Als je echt wil opvallen, laat je bijzondere flyers drukken: flyers met Spot-UV lak of flyers met foliedruk!>Wil je liever ronde flyers laten drukken? Dat kan ook! Snel flyers nodig? Bereken dan nu jouw prijs en levertijd via onze flyer-calculator hierboven.

Toon alle productinformatie

De voordelen van flyers drukken bij PeterPrint

Bestellen bij PeterPrint kent vele voordelen waardoor je altijd verzekerd bent van de meeste opties en de beste kwaliteit:

 • Bestel voordelig een proefdruk
 • Meer dan 15 unieke papiersoorten
 • Kies uit unieke afwerkingen zoals krasvast mat laminaat of foliedruk
 • Mogelijkheid tot personaliseren
 • Enkel- of dubbelzijdig, full-color bedrukt
 • Ook gestanste flyers mogelijk
 • Gratis bestandscontrole
 • Keuze uit geen haast of sprint levering
 • Kies je eigen aantal. Al vanaf 1 stuk
 • Extra opties zoals boren, personaliseren of rondhoeken
 • Druk eenvoudig meerdere ontwerpen flyers in dezelfde oplage

Voordelig flyers drukken kleine oplage

Wij drukken flyers digitaal, op HP Indigo persen. Dit betekent concreet dat we al vanaf één exemplaar kunnen drukken. De flexibiliteit van een printer, met de kwaliteit van offset drukwerk! Dit heeft als grote voordeel dat we ook meerdere ontwerpen flyers drukken in kleine oplage, zonder dure startkosten. Ook kies je het aantal flyers helemaal zelf. Dit is beter voor het milieu want je hoeft er geen duizenden te bestellen, waarbij je met een overschot blijft zitten. Kies daarom voor digitaal drukwerk!

Gemakkelijk flyers online bestellen

Flyers met eigen ontwerp bestel je gemakkelijk online via onze calculator. Je geeft eenvoudig al je specificaties en ziet tijdens het bestellen meteen de prijs en verwachte levertijd. Zo kun je ook verschillende specificaties snel met elkaar vergelijken. Ben je benieuwd hoe je ontwerp uitkomt op een bepaalde papiersoort of formaat? Dan bestel je voordelig een proefdruk voordat je de grote bestelling plaatst.

Duurzame flyers bestellen

Net als jij vinden we het milieu belangrijk. Daarom hebben bijna al onze papiersoorten het FSC-keurmerk, en hebben we een aantal extra milieuvriendelijke papiersoorten. BioPuur is een goede keuze als je een neutraal wit papiertje wil, maar mét groene voordelen. Als je flyers wil drukken met een duurzame look, is PaperWise perfect voor jou. Dit papier is namelijk gemaakt van landbouwafval en dat zie en voel je. Het papiertje heeft een zichtbaar vezeltje erin en een gerecyclede, lichtbruine uitstraling. Hierdoor is het contrast tussen kleur en achtergrond iets kleiner, wat juist weer een heel speels effect kan geven. Leer in onze video over milieuvriendelijke papiersoorten over alle duurzame mogelijkheden bij PeterPrint.

Goedkoop flyers laten drukken

PeterPrint drukt met een digitale drukpers, waardoor we geen hoge opstartkosten in rekening hoeven te brengen zoals traditionele offset drukkers. En het mooie is, de kwaliteit is net zo goed! Zo is zelfs het drukken van flyers in kleine oplagen of in meerdere ontwerpen voordelig. Maar ook bij het bestellen van een grote order, is de stukprijs heel voordelig. Wil je extra goedkope flyers? Bedruk je flyers enkelzijdig. Je hebt dan op één kantje nog steeds genoeg ruimte om jouw boodschap over te brengen. Ben je benieuwd hoeveel het kost om jouw oplage te laten drukken? Vul dan jouw gewenste specificaties en oplage in en de prijs en levertijd wordt direct berekend!

Formaten van flyers

Bij ons maakt het niet uit welk formaat je flyers zijn. Wij kunnen je flyers namelijk drukken op elk formaat onder de 50 x 70 cm. Zo kun je bijvoorbeeld flyers op het geliefde formaat A5 laten drukken, maar ook A4 of A6 flyers drukken we graag voor je. Een ander formaat flyers nodig? Bepaal dan je eigen afmetingen. Zo laat je flyers drukken op precies het formaat dat je nodig hebt!

A5 flyer laten drukken

A5 is het meest gekozen formaat voor een flyer drukken. Het A5-formaat heeft een afmeting van 148 x 210 mm. Handig om te weten: A5 is de helft van een A4. Dit formaat flyers is perfect om uit te delen. Jouw boodschap is makkelijk in één oogopslag te bekijken, en ook is de flyer niet te groot om mee te nemen.

Kan ik een QR-code op een flyer laten drukken?

Ja, je kunt een QR-code opnemen in het ontwerp van je flyers om door te verwijzen naar een website, video, speciale aanbieding of een andere verwijzing. Hierbij is het belangrijk dat je de QR-code goed verwerkt in je ontwerp, zodat hij goed wordt afgedrukt. Daarom is het belangrijk dat je de aanleverspecificaties goed doorneemt en hiermee rekening houdt bij het ontwerpen.

Afwerkingsmogelijkheden voor flyers

Wil je jouw flyer extra speciaal maken? Je kunt ervoor kiezen om de flyers mat of glanzend te lamineren bij gestreken papiersoorten. Door enkelzijdig of dubbelzijdig, dus aan één of twee kanten te lamineren krijgen ze een extra beschermlaag. Zo blijven je flyers langer mooi! Je hebt keuze uit vier soorten laminaat:

 • Glanslaminaat laat de flyer mooi glanzen en spatten afbeeldingen van het papier af. 
 • Matlaminaat geeft een luxe uitstraling en maakt de flyer makkelijker leesbaar.
 • Soft touch mat laminaat laat de flyer fijn aanvoelen. 
 • Krasvast mat laminaat Geeft een luxe uitstraling en maakt de flyer krasbestendig.  

Andere afwerkingsmogelijkheden voor je flyers zijn:

 • Flyers met foliedruk laten een bepaald deel van jouw ontwerp glinsteren.
 • Flyers met Spot-UV Lak laten een bepaald deel van jouw ontwerp glanzen.
 • Gestanste flyers geven je flyers een unieke vorm
 • Rondhoeken geeft een speels effect door de hoekjes van je flyer te laten afronden. 
 • Personaliseren voor extra persoonlijke flyers.
 • Perforeren om jouw flyers een scheurstrook te geven.
 • Boren als je jouw flyers een boorgat wil geven.

Flyers drukken en personaliseren

Ook is het mogelijk om elke flyer te personaliseren met bijvoorbeeld NAW-gegevens of een persoonlijke kortingscode. Zo krijgt elke flyer een persoonlijk tintje. In de aanleverspecificaties personalisering wordt uitgelegd hoe wij alles graag van je ontvangen, zodat we precies de juiste flyers drukken. 

Andere afwerkingen voor flyers

Een handige afwerking voor flyers is een perforatielijn. Door het aanbrengen van een perforatielijn ontstaat er een scheurstrook in de flyer, handig voor bijvoorbeeld een kortingsbon. Om te zorgen dat de scheurrand op de juiste plek komt te staan hebben we in de aanleverspecificaties perforatielijn tot in detail uitgelegd wat we van jou en je bestanden verwachten.

Wil jij je flyers ergens aan gaan bevestigen? Kies dan voor een boorgat in je flyers. Wij drukken er dan een gat in, precies op de plek waar jij dat wilt. Neem dan wel de aanleverspecificaties boorgat even goed door. Hierin wordt haarfijn uitgelegd hoe je de bestanden aan kunt leveren. 

Wist je dat je jouw flyers ook kunt bedrukken met witte inkt? Dit zorgt voor een uniek effect op gekleurd papier, zoals kraftpapier of zwart papier. Als je beschikking hebt over het programma InDesign of Illustrator kun je direct aan de slag. Voor meer informatie kun je onze blog over witte inkt lezen, en de aanleverspecificaties drukken met witte inkt.

Meer informatie over flyers drukken

Heb je vragen over flyers drukken of heb je hulp nodig bij het doorgeven van jouw wensen? Neem dan even contact met ons op, we helpen je graag! Ook kun je voor tips hoe je de perfecte flyer ontwerpt onze video bekijken of onze blog lezen. 

Aanleverspecificaties

Algemene aanleverspecificaties
Aanvullende aanleverspecificaties

gerelateerd drukwerk

Flyers met foliedruk Folders drukken Ronde flyers drukken
We helpen je graag verder
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Quellinstraat 49, Antwerpen Algemene voorwaarden Cookies Klachten
Logo PeterPrint wit outline

Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken