• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
Omdat de decembermaand altijd extra druk is voor de transportbedrijven kan het zijn dat je pakketje er een dagje langer over doet. Bestel je drukwerk dus op tijd :) Lees meer

Postkaarten drukken

Vanaf €16,14

Ga jij postkaarten drukken en ben je op zoek naar de perfecte drukker? Zoek dan niet verder, bij PeterPrint drukken we de mooiste postkaarten voor de scherpste prijs. Omdat wij digitaal drukken kan je bij ons al vanaf een enkel exemplaar je postkaarten laten drukken, en postkaarten zonder speciale afwerkingen versturen wij nog diezelfde dag als je voor 16:00 besteld!

Lees meer

Kies het soort product

Productie

Bij PeterPrint drukken wij al onze postkaarten op HP Indigo drukpersen. Deze persen produceren drukwerk dat vergelijkbaar is met de kwaliteit van een offset-drukkerij. Postkaarten drukken met een digitale drukpers heeft zeer lage opstartkosten als voordeel. Ook een voordeel is het drukken van meerdere ontwerpen in één keer, handig als je bijvoorbeeld een mooie collectie postkaarten wilt laten drukken.

Afwerking

Als je postkaarten wilt laten drukken heb je keuze uit zeer veel verschillende soorten afwerkingen. Zo kun je bijvoorbeeld de hoeken van de postkaarten laten afronden voor een extra speels effect. Ook kun je kiezen voor het lamineren van de postkaarten. Hierdoor krijgen de postkaarten een extra beschermlaag en het laminaat geeft de postkaarten een extra luxe uitstraling. Als je kiest om gevouwen postkaarten te drukken rillen wij deze voor je. Rillen is het maken van een kneuzing in het papier, waardoor de postkaarten na het vouwen niet scheuren. Mocht je de kaarten volledig gevouwen willen ontvangen kan dat ook, normaal ontvang je gevouwen kaarten met een rillijn zodat je deze zelf nog kan vouwen.

Meerdere ontwerpen

Heb je meerdere ontwerpen postkaarten en wil je deze laten drukken in dezelfde oplage? Bij PeterPrint drukken we eenvoudig meerdere ontwerpen tegelijk in onze drukpers. Tijdens het bestellen kan je in onze calculator aangeven hoeveel ontwerpen je tegelijk wilt laten drukken met dezelfde specificaties. Zo profiteer je van lage opstartkosten voor de gehele bestelling!

Boorgat

Wil jij postkaarten drukken en deze voorzien van een boorgat? Ideaal als de kaarten gebruikt worden als label voor aan bloemen of aan een fles wijn, of om de postkaarten een uniek uiterlijk te geven. Om te zorgen dat we op de juiste plek boren, is het verstandig om onderstaande aanleverspecificaties goed door te lezen. Hierin leggen we precies uit wat we van je verwachten.Personaliseren

Wil je postkaarten drukken en deze extra persoonlijk maken? Dat kan! je kan je postkaarten uniek laten maken door deze te personaliseren. Zo kan je bijvoorbeeld de postkaarten voorzien van verschillende NAW gegevens, of een nummering. Ideaal om een persoonlijke mailing te versturen, of om een unieke kortingscode te versturen. Om te zorgen dat de personalisering goed gaat, hebben we onderstaande aanleverspecificaties ontwikkelt. Lees dit even goed door, zodat je zeker weet dat je postkaarten perfect gedrukt worden!Witte inkt

Postkaarten drukken met een unieke uitstraling? Dan kiest u natuurlijk voor het drukken met witte inkt. Houd er wel rekening mee dat dit redelijk ingewikkeld is, en dat het programma InDesign hiervoor vereist is. Lees onderstaande aanleverspecificaties even goed door voor alle details:Meer informatie

Heb je vragen over postkaarten drukken, de afwerkingen, alle mogelijkheden of over iets anders? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag!