• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
Maandag 18 november voeren we een grote update door van onze site. Tussen 17 en 21 uur kan je wat problemen ondervinden met het bestellen en kan onze site tijdelijk even offline zijn. Kom daarna snel terug om ons nieuwe design te bewonderen!

Postkaarten drukken

Vanaf €15,97

Ga jij postkaarten drukken en ben je op zoek naar de perfecte drukker? Zoek dan niet verder, bij PeterPrint laat je de mooiste postkaart drukken voor de scherpste prijs. Postkaarten laten drukken met een perfecte uitstraling? Bij PeterPrint heb je keuze uit meer dan 15 verschillende papiersoorten om de mooiste postkaarten te drukken. Daarnaast laat je bij ons voordelig postkaarten drukken vanaf een enkel exemplaar, en postkaarten zonder speciale afwerkingen versturen we nog dezelfde werkdag als je voor 16:00 bestelt!Lees meer

Kies het soort product

Productie

Al onze postkaarten drukken we op HP Indigo drukpersen. Deze persen produceren drukwerk vergelijkbaar met de kwaliteit van een offset-drukpers. Postkaarten drukken met een digitale drukpers heeft als voordeel de lage opstartkosten. Daarnaast is het voordelig om meerdere ontwerpen postkaarten te drukken in een enkele bestelling, handig als je bijvoorbeeld een mooie collectie wilt laten drukken.

Afwerking

Bij een postkaart drukken horen ook de verschillende afwerkingen, en je hebt bij PeterPrint een ruime keuze. Zo kun je bijvoorbeeld de hoeken van de kaarten laten afronden voor een extra speels effect. Ook kun je de postkaarten laten drukken en daarna laten lamineren. Hierdoor krijgen de kaarten een extra beschermlaag en het laminaat geeft de gedrukte kaarten een extra luxe uitstraling. Laat je gevouwen postkaarten drukken? Dan rillen we de postkaarten voor je. Rillen is het maken van een kneuzing in het papier, waardoor de kaarten na het vouwen niet scheuren.

Meerdere ontwerpen postkaarten drukken

Heb je meerdere ontwerpen ansichtkaarten en wil je deze laten drukken in dezelfde oplage? Meerdere ontwerpen postkaarten drukken we bij PeterPrint eenvoudig tegelijk in onze drukpers. Tijdens het bestellen geef je in onze calculator aan hoeveel ontwerpen postkaarten je wilt laten drukken met dezelfde specificaties. Zo profiteer je van lage opstartkosten voor de gehele bestelling!

Boorgat

Wil je postkaarten drukken en deze voorzien van een boorgat? Ideaal als de kaarten gebruikt worden als label voor aan bloemen of aan een fles wijn, of om de postkaarten een uniek uiterlijk te geven. Om te zorgen dat we op de juiste plek boren, is het verstandig om onderstaande aanleverspecificaties goed door te lezen. Hierin leggen we precies uit wat we van je verwachten.Postkaarten laten drukken en personaliseren

Wil je postkaarten laten drukken en deze extra persoonlijk maken? Dat kan! Je kan de postkaarten laten drukken en deze uniek laten maken door te kiezen voor personaliseren. Zo worden de kaarten voorzien van een verschillende NAW gegevens of een nummering. Ideaal om een persoonlijke mailing te versturen, of om een unieke kortingscode te versturen. Om te zorgen dat de personalisering goed gaat, hebben we onderstaande aanleverspecificaties ontwikkeld. Lees dit even goed door, zodat je zeker weet dat de postkaarten perfect gedrukt worden!Postkaarten drukken met witte inkt

Kaarten drukken met een unieke uitstraling? Dan kies je natuurlijk voor het drukken met witte inkt. Houd er wel rekening mee dat dit redelijk ingewikkeld is, en dat het programma Adobe InDesign hiervoor vereist is. Lees onderstaande aanleverspecificaties even goed door voor alle details:Meer informatie

Heb je vragen over kaarten drukken, de verschillende afwerkingen, alle mogelijkheden of over iets anders? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag!