Toggle Nav
Bezig met laden...

Parelmoerpapier

Parelmoerpapier

Ken je ons Parelmoerpapier al? Dit is een echte special op papiergebied! Dit papiersoort heeft namelijk een parel moereffect en geeft een subtiele glinstering als je het een beetje in het licht houdt. Niet overdreven, maar net dat kleine beetje voor een luxe uitstraling. Parelmoer papier ziet er niet alleen te gek uit, maar is ook ontzettend kwalitatief papier.

Parelmoerpapier leveren we op 300 gr/m2. Dit is een stevig papiersoort en ideaal voor bijvoorbeeld ansichtkaarten, uitnodigingen, geboortekaartjes of visitekaartjes.

Wist je dat je door het kiezen van bepaalde CMYK waardes, ook heel gemakkelijk een goud, zilver of brons-look kunt creëren op dit papier? Door het glinsterende effect komen jouw metaalkleuren perfect tot zijn recht.

We hebben verschillende kleurwaardes gebruikt om te checken welke kleuren er het mooiste uitkomen. Uiteindelijk zijn we op de volgende kleurwaardes gekomen voor goud, zilver en brons:

Goud: C:20%, M:30%, Y: 60%, K:10%
Zilver: C:5%, M:0%, Y:0%, K:30%
Brons: C:20%, M:50%, Y:60%, K:20% Metalenstaal

Benieuwd hoe dit eruit ziet? Vraag dan direct ons metalenstaaltje aan!

Meer informatie

Klaar om te stralen met een uniek papiersoort? Kies dan voor Parelmoerpapier bij het bestellen van jouw drukwerk. Heb je toch nog een vraag over het papier (of onze vele andere papiersoorten)? Neem dan even contact met ons op!