• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.

Menukaarten drukken

Vanaf €15,00

De mooiste menukaarten laat je drukken bij PeterPrint. WIj drukken jouw menukaarten in de hoogste kwaliteit, en in een oplage die jij zelf beslist. Menukaarten drukken we op verschillende soorten stevig papier. Uniek is de vochtbestendige papiersoort Synaps, ideaal als menukaart of drankenkaart. Ook kies je bij ons zelf je formaat, je zit bij ons niet vast aan standaard formaten. Je kunt kiezen uit een gevouwen of ongevouwen menukaart.

Lees meer

Kies het soort product

Menukaarten drukken bij PeterPrint

Laat je menukaarten drukken bij PeterPrint en profiteer van de volgende voordelen: • Topkwaliteit digitaal drukwerk
 • Keuze uit gevouwen of ongevouwen menukaarten
 • Altijd snel geleverd
 • Keuze uit stevige papiersoorten

Productie

Jouw menukaarten drukken we digitaal op de beste kwaliteit HP Indigo drukpersen. Omdat wij digitaal drukken krijg je de kwaliteit van offset drukwerk, met de snelheid van een printer. Bovendien profiteer je van de lage opstartkosten, kies je je eigen formaat en je eigen oplage. Zo kies je zelf hoe wij jouw menukaarten drukken, precies zoals jij dat wilt!

Afwerking

Wanneer we klaar zijn met jouw menukaarten drukken kunnen deze eventueel nog gelamineerd worden voor een extra luxe uitstraling en bescherming tegen invloeden van buitenaf. Als je menukaarten tegen een stootje moeten kunnen raden we aan om te kiezen voor laminaat als afwerking.

Aanlevering

Om er voor te zorgen dat je perfecte menukaarten ontvangt, is het verstandig om vooraf onze aanleverspecificaties door te lezen. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt! De aanleverspecificaties vind je bovenaan de pagina, of via de link hieronder:Meer informatie

Heb je vragen over menukaarten drukken, de productie, het aanleveren van je bestanden, de aanleverspecificaties of over iets anders? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!