• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
De BTW-database van de Belgische belastingdienst heeft een storing. Hierdoor kan je BTW-nummer niet online gevalideerd worden om BTW te verleggen. Neem even contact met ons op als je een nieuw adres wilt toevoegen met een Belgisch BTW-nummer.

Parelmoer papier

Ken je ons Parelmoer papier al? Dit is een echte special op papiergebied! Dit papiersoort heeft namelijk een parel moereffect en geeft een subtiele glinstering als je het een beetje in het licht houdt. Niet overdreven, maar net dat kleine beetje voor een luxe uitstraling. Parelmoer papier ziet er niet alleen te gek uit, maar is ook ontzettend kwalitatief papier.

Parelmoer papier leveren we op 300 gr/m2. Dit is een stevig papiersoort en ideaal voor bijvoorbeeld ansichtkaarten, uitnodigingen, geboortekaartjes of visitekaartjes.

Wist je dat je door het kiezen van bepaalde CMYK waardes, ook heel gemakkelijk een goud, zilver of brons-look kunt creëren op dit papier? Door het glinsterende effect komen jouw metaalkleuren perfect tot zijn recht.

We hebben verschillende kleurwaardes gebruikt om te checken welke kleuren er het mooiste uitkomen. Uiteindelijk zijn we op de volgende kleurwaardes gekomen voor goud, zilver en brons:

Goud: C:20%, M:30%, Y: 60%, K:10%
Zilver: C:5%, M:0%, Y:0%, K:30%
Brons: C:20%, M:50%, Y:60%, K:20%

MetalenstaalBenieuwd hoe dit eruit ziet? Vraag dan direct ons metalenstaaltje aan!

Klaar om te stralen met een uniek papiersoort? Kies dan voor Parelmoer papier bij het bestellen van jouw drukwerk. Heb je toch nog een vraag over het papier (of onze vele andere papiersoorten)? Neem dan even contact met ons op!