Van klaver tot kaartje: VoorBIJ papier gemaakt van bermgras!

Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

Voorbij papier voorbeeld

Experimenteer met ons mee met onze nieuwe, limited edition papiersoort: VoorBIJ papier! Dit is niet zomaar een papiertje, maar een duurzame knaller. VoorBIJ papier heeft oog voor de biodiversiteit van ons land; hoe dat zit, vertellen we verderop. We zijn stiekem best trots op deze nieuwkomer, dus lees snel verder om ons enthousiasme te delen!

Duurzaam experiment

Bij PeterPrint vinden we het heel belangrijk om naast de klassiekers ook extra milieuvriendelijke papiersoorten te bieden. We hebben al een aantal prachtige duurzame papieren in ons assortiment. Toch kwamen nu een wel héél bijzondere, nieuwe soort tegen: VoorBIJ papier! Dit lokale, duurzame papier is niet alleen een milieubewuste keuze, maar is ook supervrolijk om te zien. De speelse spikkels maken je drukwerk uniek.

We starten met VoorBIJ papier als experiment. Zie het als limited edition die we ook echt toevoegen als het een succes wordt!

Alternatief voor Vibers

De uitstraling van dit papier heeft zeker wat weg van Vibers, een papiersoort die we enkele jaren geleden uit het assortiment moesten halen. Vibers bleek helaas niet goed op onze machines te werken door losrakende vezeltjes. We starten daarom met VoorBIJ papier als experiment. VoorBIJ papier belooft beter op onze HP persen te werken en we gaan kijken of deze belofte waargemaakt kan worden!

Wat is VoorBIJ Papier?

De opvallende vezeltjes in het papier verraden het al: dit is niet je standaardpapiertje. VoorBIJ papier is gemaakt van 65% gerecyclede papierpulp, 30% nieuwe houtpulp en 5% bermgrasvezel en bestaat hiermee voor het grootste deel uit duurzame grondstoffen.

VoorBIJ papier

Met zijn NL Greenlabel score ‘A’ is VoorBIJ papier prachtige toevoeging aan ons duurzame papierassortiment. Het papier bevat speelse spikkels die wijzen op haar duurzame achtergrond. Deze spikkels komen van het bermgras dat erin is verwerkt. De vezeltjes zijn aanweziger dan bij onze andere duurzame topper Freelife Kendo, en het papier is ook minder wit. VoorBIJ papier heeft ook wat weg van PaperWise, maar is dan weer wat lichter van kleur. Ook wordt PaperWise buiten Europa gemaakt. Dat maakt VoorBIJ papier een stuk duurzamer.

Bestel je drukwerk op VoorBIJ papier

Of je alleen al voor z’n vrolijke spikkel valt, of het complete, duurzame plaatje je aanspreekt, dat maakt niet uit. VoorBIJ is een toevoeging die voor iedereen mooi kan zijn! Draag jij ook je steentje bij aan de biodiversiteit? Bestel nu op VoorBIJ papier! Dit papier is beschikbaar bij de meeste producten, zoals kaarten, flyers en posters. Let op: VoorBIJ papier is alleen in 300 grams beschikbaar, en is dus vooral voor stevig drukwerk geschikt!

Wil je meer weten over VoorBIJ papier en haar achtergrond? Lees hier alles over VoorBIJ papier of bestel hier een VoorBIJ sample.