Freelife Kendo papier

Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

Freelife Kendo papier

Wat is Freelife Kendo papier?

Om deze gespikkelde klimaatverbeteraar kun je niet heen: Freelife Kendo. Door het gerecyclede karakter en de 5% hennepvezel in dit papier zie je regelmatig lichte vezeltjes en speelse spikkeltjes. Het lijkt hierdoor een beetje op ons PaperWise papier, maar de tint van Freelife Kendo is een stuk witter waardoor je kleuren wat feller uitkomen op papier. Verder is Freelife Kendo ongestreken en daardoor goed beschrijf- en bestempelbaar.

Duurzaamheid van Freelife Kendo

Freelife Kendo White bestaat voor 40% uit post-consumer gerecycled papierafval (misschien dus wel gemaakt van jouw oude pizzadoos). De andere papiervezels (55%) zijn FSC gecertificeerd, en komen dus uit verantwoord beheerde bossen. Wat Freelife Kendo verder buitengewoon maakt, is de 5% hennepvezel die erin is verwerkt. Dit geeft het papiertje een extra natuurlijke uitstraling.

Nieuwsgierig naar al onze milieuvriendelijke papiersoorten? Bekijk ze hier.

Grammages van Freelife Kendo

Freelife Kendo is stevig, en beschikbaar in 300 grams.

Freelife Kendo drukwerk

Freelife Kendo is perfect als je kaartjes met een natuurlijke uitstraling wil laten drukken, maar ook voor commercieel drukwerk zoals flyers of een uniek visitekaartje. Ook voor duurzame menukaarten of folders zit je met dit papiersoort goed. En wat dacht je van een poster met hier en daar een spikkeltje?

Heb je interesse gekregen in Freelife Kendo? Vraag een gratis sample aan. 

Terug naar papiersoorten