Brochures gelijmd drukken

Bij gelijmde brochures wordt het binnenwerk in de omslag vastgelijmd. Dit noem je ook wel een garenloze binding. Bij online drukkerij PeterPrint heb je keuze uit verschillende papiersoorten en formaten. Zo kun je zelfs kiezen uit een aantal duurzame papiersoorten. Het meest gekozen formaat is A4, maar je kunt ook gaan voor een A5-formaat die makkelijk mee te nemen is. Liever je eigen formaat bepalen? Dat kan ook! Daarnaast kun je voor de omslag van jouw gelijmde brochures een andere papiersoort of gewicht kiezen. Zo kan je een extra stevige omslag maken. Wil je de omslag extra beschermen? Lamineer deze dan met een mat, krasvast mat, glans, of soft touch mat laminaat. Naast brochures kun je bij ons ook magazines laten drukken.


Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

Aanleverspecificaties

Je kan je drukbestand na het bestellen uploaden. Om perfect drukwerk te maken hebben we ook een goed bestand van je nodig. Check de aanleverspecificaties daarom goed voor je aan de slag gaat!

Bekijk hier de aanleverspecificaties voor gelijmde brochures