Brochures geniet drukken

Wil je brochures tussen de 8 en 60 pagina’s laten drukken? Dan zijn geniete brochures perfect. Jij bepaalt het formaat en de papiersoort helemaal zelf. De papiersoort voor de cover kan je laten afwijken van het binnenwerk. Zo past jouw brochure perfect bij jouw doel en doelgroep. Ook kan je kiezen voor oognieten in plaats van normale nietjes, zodat je jouw brochures makkelijk kan opbergen in een map.

Samenstellen en prijs Aanleverspecificaties

Brochures geniet drukken

Start opnieuw
De opgegeven productgrootte is ongeldig
Opslaan
Toon minder papiersoorten
Er zijn op dit moment geen gewichtsopties beschikbaar voor deze papiersoort. Kies een ander papiersoort.
Toon minder papiersoorten
Er zijn op dit moment geen gewichtsopties beschikbaar voor deze papiersoort. Kies een ander papiersoort.

Oplage en prijs

Oplage Excl. BTW Incl. BTW
Selecteer eerst het aantal stuks hierboven.
Verwacht:
De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geüpload. Dit is geen 100% garantie, door calamiteiten of vertragingen in de verzending kan dit een dagje langer duren.

Uploaden doe je via ons uploadsysteem na het afrekenen. Prijzen zijn excl. BTW en incl. gratis verzending.
Weet je het zeker? Als je ervoor kiest om opnieuw te beginnen, gaan alle gekozen opties verloren. Start opnieuw

Samenvatting

Alle details

Geniete brochures drukken bij PeterPrint

Productinformatie

Geniete brochures laat je bij ons heel gemakkelijk naar eigen wens drukken en binden en brocheren. We drukken digitaal. Digitaal drukken is een techniek waarbij het drukbeeld direct naar de drukpers wordt doorgestuurd.

Dit maakt snelle, gepersonaliseerde afdrukken mogelijk. Hierdoor heb je jouw eigen brochures al binnen 4 werkdagen in huis!

Toon alle productinformatie

Geniete brochures laten printen door PeterPrint

Bij een geniete brochure krijgt de rug 2 nietjes in het midden, die de gevouwen pagina’s bij elkaar houden. Zo kunnen de brochures mooi vlak worden opengeslagen. Perfect bijvoorbeeld voor een handleiding, catalogus of jaarverslag. Maar ook al je schriften met eigen ontwerp wil laten drukken. Bij de optie oognieten hebben de nieten een uitstekend rondje aan de rug van de brochures. Zo zijn ze gemakkelijk op te bergen in bijvoorbeeld een ringbandmap. Je hebt keuze uit unieke papiersoorten, zoals het natuurlijke papier PaperWise en mooie afwerkingen zoals een omslag met soft touch mat laminaat, voor een chique uitstraling. Ga jij voor een vierkant formaat, of het gangbare A5-formaat? De keuze is helemaal aan jou. Heb je maar enkele brochures nodig? Geen probleem. Bij ons bestel je brochures al vanaf 1 exemplaar. 

Goedkope geniete brochures bestellen

Een geniete bindwijze is minder arbeidsintensief dan de andere bindwijzen (gelijmde brochures en Wire-O brochures). Dit maakt het de voordeligste manier om een brochure in te binden, maar het heeft toch een nette uitstraling. We drukken jouw brochures met digitale drukpersen, hierdoor zijn de opstartkosten een stuk lager dan bij offset drukken. Een ander voordeel is dat je heel gemakkelijk meerdere ontwerpen in één keer kan bestellen. Je kunt de prijs eenvoudig inzien na het aangeven van jouw gewenste opties in de calculator op deze pagina. Bovendien geldt: hoe hoger de oplage, hoe voordeliger je uit bent per stuk.

Uitgebreide keuze

Een geniete brochure bestaat uit 8 tot en met 60 pagina’s en heeft altijd een veelvoud van 4 pagina’s. Je kiest het aantal pagina’s altijd inclusief omslag. Als je minder ruimte nodig hebt kun je ook kiezen voor een folder. Wil je juist meer dan 60 pagina’s of liever een andere manier van binden? Kijk voor grote aantallen pagina’s dan eens bij gelijmde brochures of Wire-O brochures

Tips voor het drukken van een geniete brochure

Kies voor het binnenwerk van een brochure een papiersoort die niet te dik is, anders kan je brochure bol gaan staan. Hoe dunner het papier, hoe beter. Voor de omslag raden we juist wel aan om een stevigere papiersoort te kiezen én om deze te lamineren voor extra bescherming van de brochure. Je kunt jouw brochure afwerken met een mat, krasvast mat, glanzende of soft touch mat laminaat. Na het drukken van jouw brochure worden alle losse vellen tot een boekje gevouwen en daarna recht gesneden. Daarom raden we je aan om voldoende marge aan te houden, zodat tekst of afbeeldingen niet worden afgesneden. Voor meer tips over het voorkomen van te dikke magazines en de mogelijkheid van panoramapagina’s lees onze blog over geniete brochures

Meer informatie

Heb je nog vragen over het drukken van geniete brochures of over het juist aanleveren ervan? Neem dan gerust contact met ons op. 

Aanleverspecificaties

Algemene aanleverspecificaties

gerelateerd drukwerk

Brochures Wire-O drukken Losbladig binnenwerk drukken Brochures gelijmd drukken
We helpen je graag verder
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Quellinstraat 49, Antwerpen Algemene voorwaarden Cookies Klachten
Logo PeterPrint wit outline

Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken