Brochures Wire-O drukken

Ga je brochures drukken? Dan is een brochure met een Wire-O binding een van onze mogelijkheden. Bij Wire-O brochures worden je pagina’s door middel van een metalen draadrug (ook wel spiraalbinding) aan elkaar gebonden. Zo sla je de brochures gemakkelijk open en krijg je een netjes boekwerk. Voor de metalen ringen van de draadrug kun je kiezen uit drie kleuren: zwart, zilver en wit. Kies zelf welke het best bij jouw ontwerp past, net als het formaat en papier. Je bepaalt ook zelf aan welke zijde de Wire-O binding komt. Kies verder uit verschillende formaten en meer dan 11 papiersoorten! Wil je extra stevigheid? Ga dan voor een gelamineerde voor- en achterkant, of een transparante cover aan beide zijden.


Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

Aanleverspecificaties

Je kan je drukbestand na het bestellen uploaden. Om perfect drukwerk te maken hebben we ook een goed bestand van je nodig. Check de aanleverspecificaties daarom goed voor je aan de slag gaat!

Bekijk hier de aanleverspecificaties voor Wire-O brochures