Toggle Nav

Krant drukken kleine oplage

Ga je een krant drukken? Omdat wij digitaal drukken, kun je al een krant drukken vanaf 1 exemplaar. Jouw tabloid krant drukken we op A3-formaat in de hoogste kwaliteit. Je hebt de keuze uit verschillende papiersoorten, zodat jouw krant altijd de perfecte uitstraling krijgt. Wij kunnen je krant eventueel voor je nieten en ook terugvouwen naar A4-formaat, zodat je krant een lekker handzaam formaat krijgt. Perfect als je een bijzondere gebeurtenis wil vastleggen, als informatiegids of als promotie voor producten!


Bezig met laden...

Eindformaat

Kies het formaat van je krant. We vouwen je krant altijd van A2 naar A3, eventueel kan je bij de extra opties nog kiezen voor kwarts navouwen naar A4 formaat.

Meest gekozen

Vouwrichting

Staand
Liggend
Vierkant

Kies altijd voor een staand ontwerp, liggend kunnen we namelijk niet produceren aangezien het formaat dan te groot is voor onze persen.

Aantal pagina's

Kies het aantal pagina's inclusief eventuele omslag.

Papiersoort

Kies je papiersoort voor het binnenwerk! We hebben heel veel keuze, dus als je het handig vindt dan kan je ook gratis onze sample box aanvragen. Door op het Info icoontje te klikken achter een papiersoort kun je een uitgebreide beschrijving lezen en hebben we geprobeerd het zo goed mogelijk op de foto te zetten.

Meest gekozen

Papiergewicht

Kies de dikte van het binnenwerk. Maak het binnenwerk niet te dik, omdat je krant anders niet meer mooi sluit na het nieten. Zeker als je bij afwerking kiest voor 'Kwarts navouwen' raden we je aan om het op zo dun mogelijk papier te drukken.

Meest gekozen

Bedrukking

Kies de bedrukking van je krant. Let erop dat als je kiest voor drukken in zwart, het bestand ook echt alleen zwart mag zijn opgemaakt. Twijfel je hieraan? Bestel dan gewoon in fullcolour.

Aan beide kanten in zwart gedrukt. Let op dat je bestand alleen uit zwart bestaat en er geen fullcolour objecten in staan.
Aan beide kanten in kleur gedrukt.
Meest gekozen

Krant nieten

Kwarts navouwen

Kwarts navouwen is een extra slag navouwen. Nadat het gevouwen en evt. geniet wordt, vouwen we je krant nog een extra slag terug. Net als bij een gewone tabloid krant. Let op: hierdoor kunnen de hoekjes van deze laatste vouw wel wat gaan kreuken.

Kwarts navouwen is een extra slag navouwen. Nadat het gevouwen en evt. geniet wordt, vouwen we je krant nog een extra slag terug. Net als bij een gewone tabloid krant. Let op: hierdoor kunnen de hoekjes van deze laatste vouw wel wat gaan kreuken.

Schoonsnijden

We drukken je product altijd op grotere vellen en snijden dit naar het gewenste eindformaat.

We drukken je product altijd op grotere vellen en snijden dit naar het gewenste eindformaat.

Aantal ontwerpen

Wil je meerdere varianten kranten bestellen? Kies hieronder het aantal verschillende ontwerpen.

Rugdikte

Oplage en prijs

De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geüpload. Dit is geen 100% garantie, door calamiteiten of vertragingen in de verzending kan dit een dagje langer duren.
Uploaden doe je via ons uploadsysteem na het afrekenen. Prijzen zijn excl. BTW en incl. gratis verzending.

Bereken je eigen aantal
Aantal
Prijs
Verwachte leverdatum

Je bestelling wordt eigenlijk altijd op de verwachte leverdatum afgeleverd. In geval van calamiteiten (zoals vertraging bij de koerier) kan dit afwijken.
Excl. BTW Incl. BTW


Ga je op een andere dag bestellen? Selecteer het aantal hierboven en bekijk de verwachte leverdatum.

Als ik voor 16:00 bestel en drukklare bestanden upload.

Dan is de verwachte leverdatum . Dit is geen 100% garantie, door calamiteiten of vertragingen in de verzending kan dit een dagje langer duren.

Aanleverspecificaties

Download de aanleverspecificaties voor dit product:

Om perfect drukwerk te maken hebben we ook een goed bestand van je nodig. Check de aanleverspecificaties daarom goed voor je aan de slag gaat!

Bekijk aanleverspecificaties

Aanvullende aanleverspecificaties:

  • Personalisering