Krant drukken kleine oplage

Ga je een krant drukken? Omdat wij digitaal drukken, kun je al een krant drukken vanaf 1 exemplaar. Jouw tabloid krant drukken we op A3-formaat in de hoogste kwaliteit. Je hebt de keuze uit verschillende papiersoorten, zodat jouw krant altijd de perfecte uitstraling krijgt. Wij kunnen je krant eventueel voor je nieten en ook terugvouwen naar A4-formaat, zodat je krant een lekker handzaam formaat krijgt. Perfect als je een bijzondere gebeurtenis wil vastleggen, als informatiegids of als promotie voor producten!

Samenstellen en prijs Aanleverspecificaties

Krant drukken kleine oplage

Start opnieuw
De opgegeven productgrootte is ongeldig
Opslaan
Toon minder papiersoorten
Er zijn op dit moment geen gewichtsopties beschikbaar voor deze papiersoort. Kies een ander papiersoort.

Oplage en prijs

Oplage Excl. BTW Incl. BTW
Selecteer eerst het aantal stuks hierboven.
Verwacht:
De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geüpload. Dit is geen 100% garantie, door calamiteiten of vertragingen in de verzending kan dit een dagje langer duren.

Uploaden doe je via ons uploadsysteem na het afrekenen. Prijzen zijn excl. BTW en incl. gratis verzending.
Weet je het zeker? Als je ervoor kiest om opnieuw te beginnen, gaan alle gekozen opties verloren. Start opnieuw

Samenvatting

Alle details

Kranten drukken bij PeterPrint

Productinformatie

Wil jij je eigen krant laten drukken? Bij ons kun je een krant laten drukken vanaf 8 tot 24 pagina’s. Kies verder zelf uit verschillende papiersoorten en de wijze waarop de pagina’s in de krant zitten: los of geniet. In deze digitale tijd is een krant juist een leuke en originele manier om een boodschap te verspreiden.

Je kunt een krant inzetten als een productcatalogus, een festivalkrant of zelfs een huwelijkskrant als uitnodiging. Achteraf is een krantje natuurlijk ook leuk, om alle highlights van het evenement als ‘persberichten’ te tonen. Is een krant toch niet helemaal wat je zoekt? Bij ons kun je ook brochures printen of magazines laten drukken

Toon alle productinformatie

Tabloid krant drukken

Tegenwoordig worden de meeste kranten gedrukt op het compacte tabloid formaat. Wij drukken onze kranten standaard op tabloid formaat (289 x 415 mm). Dit is gelijk aan het A3-formaat. Een tabloid krant is gemakkelijker om te lezen en mee te nemen. Precies wat je wilt als je een krant laat drukken!

Krant laten drukken in kleine oplage

Je bent aan bij ons aan het juiste adres voor kranten in kleine oplage. Doordat we digitaal printen, hoef je geen hoge opstartkosten te betalen als je een kleine oplage bestelt. We drukken al vanaf 1 exemplaar tot en met 1000 stuks! Je hoeft je krant dus niet voor de massa te maken en drukt heel goedkoop.

Kosten van een krant drukken

Een zelfgemaakte krant laten maken hoeft helemaal niet prijzig te zijn. Dankzij onze digitale drukpersen kunnen we goedkoper kranten voor kleine oplages drukken dan offset drukpersen. Hoe meer kranten jij bestelt, hoe goedkoper de krant per stuk wordt. Je kunt je eigen krant ook goedkoop maken door het in zwart-wit te laten drukken.

Productie van kranten

Jouw krant drukken we op onze digitale HP Indigo drukpersen. Deze persen staan bekend om de hoge kwaliteit drukwerk die zij leveren, vergelijkbaar met dat van een offset drukpers, tegen zeer lage kosten. Daarnaast zijn deze drukpersen zeer flexibel, waardoor we al vanaf één exemplaar kunnen drukken, of meerdere ontwerpen tegelijk kunnen drukken. Wil je de krant drukken en nog dezelfde week in huis hebben? Wij leveren je krant vaak al binnen 3 werkdagen bij je af! Zo kun je ook op het laatste moment bij PeterPrint terecht.

Kranten drukken en afwerken

Nadat we jouw krant gedrukt hebben, gaan de drukvellen naar de afwerking. Daar worden de verschillende vellen van de krant samengevoegd tot de krant zoals jij die hebt samengesteld. Wil je dat de krant goed in elkaar blijft zitten? Kies er dan voor om de krant te laten voorzien van nietjes. Ook kunnen we de krant met een kwartsvouw terugvouwen naar A4-formaat. Zo kun je de kranten ook gebruiken als promotioneel reclamedrukwerk, omdat deze met dit formaat wel door de brievenbus past. Let op dat je krant niet te dik is als je kwarts gaat navouwen, dit levert namelijk kreuken op bij het vouwen!

Papiersoorten voor kranten

Je hebt bij ons altijd een ruime keuze uit papiersoorten, en als je een krant gaat drukken is dat niet anders. Selecteer eenvoudig de papiersoort van je voorkeur in onze online calculator. Heb je een fotokrant? De foto’s kom het mooiste tot uiting op MC mat of MC glanzend. Je kunt zelfs een duurzame krant maken met ons milieuvriendelijke papiersoorten BioPuur en PaperWise. Wil je graag de papiersoorten eerst in het echt zien? Bestel dan ons Sampleboek. Hierin vind je alle papiersoorten die we in ons assortiment hebben, waaronder de papiersoorten om de mooiste krant te drukken!

Personaliseren

Wil jij graag een krant drukken en deze voorzien van personalisering? Laat bijvoorbeeld verschillende NAW-gegevens of een unieke nummering toevoegen op elke krant. Perfect voor een adres, naam of een unieke actiecode. Lees de aanleverspecificaties voor personalisering. Daarin leggen we precies uit hoe dit werkt!

Meer informatie

Kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

Aanleverspecificaties

Algemene aanleverspecificaties
Aanvullende aanleverspecificaties
We helpen je graag verder
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Quellinstraat 49, Antwerpen Algemene voorwaarden Cookies Klachten
Logo PeterPrint wit outline

Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken