• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
In verband met de Wapenstilstanddag worden pakketten in België niet op maandag 11 november afgeleverd maar een werkdag later.

MC Glanzend

MC glanzend is familie van MC mat, maar dan, zoals de naam al doet vermoeden, met een glanzende afwerkingslaag. Ook MC glanzend is een glad gestreken papiersoort en heeft een subtiele glans. De papiersoort is net als zijn matte broer slecht beschrijfbaar, wat het een ideale papiersoort maakt voor promotioneel drukwerk zoals posters, flyers en ander drukwerk wat uitgedeeld wordt.

MC glanzend is beschikbaar in veel verschillende diktes, van 115gr/m2 tot 400 gr/m2, dus er zit altijd wel iets voor jouw toepassing bij. Uiteraard is MC glanzend ook FSC gecertificeerd, dus over het milieu hoef je je geen zorgen te maken.
PeterPrint

Klaar met lezen? Ga dan via deze link terug naar alle papiersoorten