Kalkpapier

Kalkpapier is een heel bijzondere papiersoort. Dit papiertje is namelijk semi-transparant. Als je het in je hand hebt is het melkwit, maar zodra je het ergens op legt wordt het prachtig doorschijnend. Kalkpapier wordt ook wel calqueerpapier genoemd en lijkt op overtrekpapier. Kalkpapier heeft een matte uitstraling. Ook het voelt stevig, maar zacht aan. Kalkpapier is bovendien FSC gecertificeerd.

Kalkpapier

Printen op kalkpapier

Het printen op Kalkpapier is heel bijzonder. Kalkpapier kunnen we alleen enkelzijdig bedrukken, omdat er anders kreuken kunnen ontstaan. Kalkpapier is heel tof om bijvoorbeeld te gebruiken als een inlegvel voor een gevouwen kaart, omslag voor een huwelijksuitnodiging, of voor een wikkel om een geboortekaartje. Er zijn enorm veel creatieve toepassingen voor dit speciale papier. Ook kan je dit papier laten bedrukken met witte inkt voor een prachtig effect.

Drukwerk op Kalkpapier

Je kan Kalkpapier selecteren bij de producten flyers en kaarten. We drukken bij PeterPrint altijd digitaal in de hoogste kwaliteit. Wil je voorbeelden zien van Kalkpapier? Bekijk ze op onze Meesterwerken of bestel ons Sampleboek, waar natuurlijk ook Kalkpapier in zit.

Papiergewicht van Kalkpapier

Kalkpapier is alleen beschikbaar in 110 grams. Bij dit papiergewicht geeft het papier het perfecte doorschijnende effect op een papiervel erachter.

Terug naar papiersoorten

We helpen je graag verder
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Quellinstraat 49, Antwerpen Algemene voorwaarden Cookies Klachten
Logo PeterPrint wit outline

Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken