Kalkpapier

Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

Kalkpapier semi transparant 110 grams

Wat is Kalkpapier?

Kalkpapier is een heel bijzondere papiersoort. Dit papiertje is namelijk semi-transparant. Als je het in je hand hebt is het melkwit, maar zodra je het ergens op legt wordt het prachtig doorschijnend. Kalkpapier wordt ook wel calqueerpapier genoemd en lijkt op overtrekpapier. Kalkpapier heeft een matte uitstraling. Ook het voelt stevig, maar zacht aan. Kalkpapier is bovendien FSC gecertificeerd.

Printen op kalkpapier

Het printen op Kalkpapier is heel bijzonder. Kalkpapier kunnen we alleen enkelzijdig bedrukken, omdat er anders kreuken kunnen ontstaan. Kalkpapier is heel tof om bijvoorbeeld te gebruiken als een inlegvel voor een gevouwen kaart, omslag voor een huwelijksuitnodiging, of voor een wikkel om een geboortekaartje. Er zijn enorm veel creatieve toepassingen voor dit speciale papier. Ook kan je dit papier laten bedrukken met witte inkt voor een prachtig effect.

Kalkpapier drukwerk

Je kan Kalkpapier selecteren bij de producten flyers en kaarten. We drukken bij PeterPrint altijd digitaal in de hoogste kwaliteit. Wil je voorbeelden zien van Kalkpapier? Bekijk ze op onze Plaatjesparade of bestel onze gratis Sample Box, waar natuurlijk ook Kalkpapier in zit.

Grammages

Kalkpapier is alleen beschikbaar in 110 grams. Bij dit grammage geeft het papier het perfecte doorschijnende effect op een papiervel erachter.

Terug naar papiersoorten