Flyers met spot-UV lak

Ga je flyers drukken en ben je op zoek naar een bijzondere afwerking? Kies dan voor flyers met Spot-UV lak! Perfect om te zorgen dat je flyers opvallen. Met doorzichtige Spot-UV lak laat je bepaalde delen uit je ontwerp springen door een glanzend effect. Als er licht op valt, lichten de glanzende gedeeltes op. Je kan zelf kiezen welke plekken je in de spotlight wil zetten. Pas het bijvoorbeeld toe op je logo! Je creëert zo een mooi contrast tussen mat (papier) en glans (lak).

Samenstellen en prijs Aanleverspecificaties

Flyers met spot-UV lak

Start opnieuw
De opgegeven productgrootte is ongeldig
Opslaan
Toon minder papiersoorten
Er zijn op dit moment geen gewichtsopties beschikbaar voor deze papiersoort. Kies een ander papiersoort.

Oplage en prijs

Oplage Excl. BTW Incl. BTW
Selecteer eerst het aantal stuks hierboven.

Productiesnelheid

Verwacht:
De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geüpload. Dit is geen 100% garantie, door calamiteiten of vertragingen in de verzending kan dit een dagje langer duren.

Uploaden doe je via ons uploadsysteem na het afrekenen. Prijzen zijn excl. BTW en incl. gratis verzending.
Weet je het zeker? Als je ervoor kiest om opnieuw te beginnen, gaan alle gekozen opties verloren. Start opnieuw

Samenvatting

Alle details

Flyers met Spot-UV lak laten drukken

Productinformatie

Spot-UV lak is een glanzende laag die bovenop bepaalde delen van het drukwerk wordt aangebracht. Dit laagje kun je niet alleen zien, maar ook voelen. Jij bepaalt helemaal zelf welke specifieke plekken (spots) in jouw ontwerp de glanzende lak krijgen. Zo krijgen jouw flyers wel een heel bijzonder effect, en dat werkt uitnodigend.

Precies wat je zoekt voor een flyer! Probeer eens je logo of zelfs een patroontje met Spot-UV te lakken. Bestel ook gelijk bijpassende Spot-UV visitekaartjes of kaarten met Spot-UV lak. Of bekijk meteen alle Spot-UV producten. Is deze afwerking toch niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan eens bij flyers met foliedruk.

Toon alle productinformatie

Je kunt flyers met Spot-UV laten drukken op de volgende papiersoorten: 

Kies je voor een gestreken papiersoort? Dan lamineren wij de gestreken kant(en) van het papier altijd met mat laminaat. Zo weet je zeker dat de Spot-UV lak mooi contrasteert met het papier, en dat je flyer beschermd is. Ook kan je kiezen voor soft touch laminaat. Hierdoor voelt je flyer extra fijn aan. Of kies voor krasvast mat laminaat. Hiermee zijn je flyers krasbestendig. Voor de ongestreken papiersoorten is het niet mogelijk om laminaat te kiezen. Met King HVO of Polare maak je dan wel weer zeer unieke flyers met Spot-UV lak, juist omdat deze papiersoorten ongestreken zijn. De laklaag valt namelijk extra goed op.

Hoe drukken we je flyers met Spot-UV lak?

Wanneer je bij ons drukwerk laat drukken, ben je zeker van hoge kwaliteit drukwerk. Doordat we digitaal drukken profiteer je meteen van lage opstartkosten waardoor we ook een kleine oplage flyers met Spot-UV kunnen drukken. Zo ontvang je de beste prijs, zonder dat je direct 10.000 flyers hoeft te bestellen. Door digitaal drukken heb je gelukkig ook geen prijzige zeef meer nodig voor Spot-UV lak, waardoor deze afwerking ook voor een kleine oplage voordelig is. 

Na het bedrukken en eventueel lamineren van jouw flyers, gaan ze naar de Spot-UV machine. Hier brengen we de Spot-UV lak aan op de speciale plekken die jij hebt aangegeven. Misschien had je het al geraden aan de naam, maar vervolgens drogen we de Spot-UV lak met UV-licht. Handig om te weten is dat Spot-UV lak hard wordt. Daarom is het niet mogelijk om de lak aflopend, tot de snijrand, door te laten lopen. Dit gaat namelijk afbreken en zorgt voor lelijke randen.

Uitlegvideo Spot-UV

Spot-UV lak samples aanvragen

Wil je graag vooraf Spot-UV lak even in het echt zien en voelen? Bestel dan ons Sampleboek aan, dan sturen we deze zo snel mogelijk naar je toe.

Hoe lever je flyers met Spot-UV lak aan?

Voor flyers met Spot-UV lak gelden wel speciale aanleverspecificaties. Het is belangrijk dat je een ervaren gebruiker bent van Adobe InDesign of Illustrator. Neem de aanleverspecificaties voor Spot-UV lak voordat je gaat beginnen even goed door.
Het is onder andere belangrijk dat je overdruk instelt voor de Spot-UV-objecten in je flyerbestand, omdat er anders witte randjes om je Spot-UV lak kunnen ontstaan. Je leest alles over overdruk in onze blog.

A5 Flyers met Spot-UV lak bestellen

Qua grootte zijn A5 flyers het meest populair. Deze zijn de helft van een A4’tje. Het fijne aan het A5-formaat is dat je hierop genoeg ruimte hebt om je tekst, afbeeldingen en andere info kwijt te kunnen, en tegelijkertijd blijft het een handzaam formaat. Perfect om mee te nemen dus. 

Wil je je Spot-UV flyers op een groter of kleiner formaat bestellen? Ook dat is mogelijk. We drukken namelijk ook A4 flyers, A7 flyers, en alles daar tussenin. In onze blog over papierformaten lees je hoe groot deze precies zijn. Heb je liever een vierkante flyer met Spot-UV? Die druk je ook gewoon bij ons! We hebben een aantal standaardgroottes waar je uit kan kiezen, maar je kan ook gewoon je eigen formaat invullen. Liever een andere vorm? Ronde flyers drukken we ook bij PeterPrint. Mocht je ronde flyers met Spot-UV lak willen drukken, neem dan contact met ons op. Let op dit is wel drukwerk voor de opmaak pro's. Bekijk ook onze andere producten met Spot-UV lak

Andere leuke afwerkingen voor je flyers

Ben je benieuwd welke bijzondere afwerkingen je nog meer kunt toepassen op flyers met Spot-UV lak? Kies bijvoorbeeld om de flyers te laten rondhoeken. Hierdoor worden de hoeken afgerond, waardoor je een speels effect krijgt. Bijkomend voordeel hiervan is dat de hoeken geen lelijke ezelsoren kunnen krijgen! Ga je de flyers met Spot-UV lak gebruiken als een label voor een pakketje of iets anders waar een gaatje voor nodig is? Laat dan een boorgat aanbrengen in de flyers. Om te zorgen dat dit in één keer goed gaat, hebben we aanleverspecificaties voor een boorgat ontwikkeld. 

Wil je flyers in een andere vorm? Bestel dan gestanste flyers, zoals ronde flyers of boogflyers. Neem contact met ons op als je gestanste flyers met Spot-UV lak wil laten drukken.

Meer informatie

Heb je vragen over flyers met Spot-UV lak, de papiersoorten of over iets anders? Neem gerust even contact met ons op, we helpen je graag verder!

Aanleverspecificaties

gerelateerd drukwerk

Flyers drukken Flyers met foliedruk Ronde flyers drukken
We helpen je graag verder
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Quellinstraat 49, Antwerpen Algemene voorwaarden Cookies Klachten
Logo PeterPrint wit outline

Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken