King HVO papier

King HVO is een ongestreken papiersoort die licht gebroken wit is. Het heeft een heel fijn structuurtje dat aanvoelt als katoen. Deze papiersoort hebben we toegevoegd voor foliedruk en Spot-UV lak, maar was zo populair dat we hem ook beschikbaar maakten voor ander drukwerk.

King HVO papier

De koning der papieren

Het papier is afkomstig van verantwoord beheerde bosbouw, gecertificeerd volgens FSC-normen. Leuk feitje: het water om dit papier te maken komt uit de rivier Kent. Ook komt 91% van het water dat gebruikt wordt, weer terug in het stroomgebied.

Papiergewichten van King HVO

King HVO is alleen in 350 grams verkrijgbaar. Zo weet je zeker dat je ongestreken papier lekker stevig is.

Drukwerk op King HVO

King HVO is vooral geliefd bij kaarten, door zijn hoge papiergewicht. Met of zonder foliedruk zeer populair bij geboortekaartjes en trouwkaarten.

Let op: door de grove ongestreken structuur kan het voorkomen dat je kleine witte puntjes krijgt in volvlak bedrukkingen.

Vergelijkbaar met King HVO

Qua structuur is dit papiertje wat grover dan andere ongestreken papiersoorten zoals HVO Offset en BioPuur, maar minder grof dan onze textuurpapieren. Benieuwd naar onze andere ongestreken papiersoorten? Vergelijk ze eenvoudig hier.

Terug naar papiersoorten

We helpen je graag verder
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Quellinstraat 49, Antwerpen Algemene voorwaarden Cookies Klachten
Logo PeterPrint wit outline

Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken