• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
In verband met de Wapenstilstanddag worden pakketten in België niet op maandag 11 november afgeleverd maar een werkdag later.

Parelmoerpapier

Kijk ‘m shinen! Als we het hebben over speciaal papier, dan hebben we het over parelmoerpapier. Als je parelmoer papier niet in het licht houdt dan lijkt dit een papiersoort als elke andere, met een subtiele glans. Maar houd je parelmoerpapier in het licht, dan glanst deze als een malle met een subtiele parelmoerglans.

Het voelt aan als een ongestreken papiersoort en is mooi stug, perfect voor mooie ansichtkaart of visitekaartjes. Hierdoor buigt het parelmoerpapier niet zo snel, wat het een goede keuze maakt voor kaarten of ander soort drukwerk. Dit papier is voor 100% gemaakt uit post-consumer gerecyclede pulp en is natuurlijk FSC gecertificeerd.
PeterPrint

Klaar met lezen? Ga dan via deze link terug naar alle papiersoorten