Toggle Nav

Polare papier

Bezig met laden...
Polare papier

Wat is Polare?

Polare is een ongestreken papiersoort met een sneeuwwitte uitstraling. Een groot voordeel van deze koele tint is dat je kleuren er prachtig helder en scherp op uitkomen. Hiermee is het een veelzijdig papiertje. Polare is net als de meeste papiersoorten in ons assortiment FSC gecertificeerd.

Polare is het zusje van HVO Offset, maar is net een tikje bijzonderder. Je kan deze papiersoort namelijk laten bedrukken met foliedruk en Spot-UV lak! Net als King HVO is ze hierdoor erg bijzonder. PeterPrint kan deze glanzende afwerkingen namelijk als een van de weinige digitale drukkerijen op ongestreken papier drukken! Glinsterend folie geeft een prachtig contrast op deze ongestreken, natuurlijk ogende papieren.

En wat is dan het verschil met King HVO? Waar King HVO een wat ruwere oppervlak heeft, is Polare juist zo glad als ijs. Polare is ook een stuk koeler van tint. Daarnaast bieden we Polare aan op een wat lichter papiergewicht. Vergelijk zelf de verschillen in onze Sample Box!

Polare papier bedrukken

Polare is dus een papiersoort om van te smelten. Wil je jouw ontwerp op Polare drukken? Deze kies je bij al onze producten, ook de producten met foliedruk en Spot-UV lak.

Grammages

Polare is beschikbaar als 320 grams papier. Lekker stevig dus!

Terug naar papiersoorten