Sulfaatkarton enkelzijdig gestreken

Een klassiekertje onder het ansichtkaartenpapier: Sulfaatkarton enkelzijdig gestreken. Een behoorlijke mond vol. De voorkant van dit papier is glad, gestreken dus. Met een mooi zijdeglansje, dus niet hoogglanzend. De achterkant van dit papier is ruw, ongestreken dus. Dat maakt de achterkant goed beschrijf- en bestempelbaar, en de voorkant heeft alle mogelijkheid om te shinen.

Sulfaatkarton enkelzijdig gestreken

Sulfaatkarton bestaat uit meerdere lagen, waardoor het papier extra stevig is. De opdikking in dit papier zorgt ervoor dat het papier wel een licht gewicht heeft. Sulfaatkarton is bovendien FSC gecertificeerd. Zo kun je zonder zorgen de mooiste kaarten of een luxe verpakking op deze mooie papiersoort laten drukken! Kijk voor drukvoorbeelden van Sulfaatkarton enkelzijdig gestreken papier op onze Meesterwerken.

Wil je liever een kaart die aan beide kanten gestreken is? Dan kun je beter kiezen voor ons Sulfaatkarton dubbelzijdig gestreken. Ook kan je hier al onze andere gestreken papiersoorten vergelijken.

Afwerkingen voor Sulfaatkarton

Door de voorkant af te werken met een glanzend of mat laminaat bescherm je het papier tegen krassen in de inkt. Met de krasvast mat laminaat afwerking is het laminaat zelf ook krasbestendig. Je kan Sulfaatkarton ook bedrukken met foliedruk, zoals het prachtige goudfolie of de glanzende Spot-UV lak. 

Papiergewichten van Sulfaatkarton

Sulfaatkarton enkelzijdig gestreken is verkrijgbaar in 240 grams en 350 grams.

Terug naar papiersoorten

We helpen je graag verder
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Quellinstraat 49, Antwerpen Algemene voorwaarden Cookies Klachten
Logo PeterPrint wit outline

Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken