Toggle Nav

Sulfaatkarton enkelzijdig gestreken

Bezig met laden...

PeterPrint

Wat is Sulfaatkarton enkelzijdig gestreken?

Een klassiekertje onder het ansichtkaartenpapier: Sulfaatkarton enkelzijdig gestreken. Een behoorlijke mond vol. De voorkant van dit papier is glad, gestreken dus. Met een mooi zijdeglansje, dus niet hoogglanzend. De achterkant van dit papier is ruw, ongestreken dus. Op deze kant kan je prima schrijven en/of stempelen. Sulfaatkarton bestaat uit meerdere lagen, waardoor het papier extra stevig is. De opdikking in dit papier zorgt ervoor dat het papier wel een licht gewicht heeft. Sulfaatkarton is bovendien FSC gecertificeerd. Zo kun je zonder zorgen de mooiste ansichtkaarten of een luxe verpakking op deze mooie papiersoort laten drukken!

Wil je liever een kaart die aan beide kanten gestreken is? Dan kun je beter kiezen voor ons Sulfaatkarton dubbelzijdig gestreken. Ook kan je hier al onze andere gestreken papiersoorten vergelijken. 

Afwerkingen voor Sulfaatkarton

Door de voorkant af te werken met een glanzend of mat laminaat bescherm je het papier tegen krassen in de inkt. Je kan Sulfaatkarton ook bedrukken met foliedruk, zoals het prachtige goudfolie of de glanzende Spot-UV lak. 

Grammages

Sulfaatkarton enkelzijdig gestreken is verkrijgbaar in 240 gr/m2 en 350 gr/m2.

Terug naar papiersoorten