Sulfaatkarton dubbelzijdig gestreken

Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

PeterPrint sulfaatkarton dubbelzijdig gestreken

Wat is Sulfaatkarton dubbelzijdig gestreken?

Als we het over een krachtpatser hebben, dan is dat wel Sulfaatkarton dubbelzijdig gestreken. Deze opdikkende papiersoort bestaat uit meerdere lagen, en is daardoor erg sterk en stug. Het heeft een niet-te-glanzende uitstraling en is aan beide kanten gestreken. Door de stevigheid is het goed te gebruiken voor bijvoorbeeld luxe verpakkingen, visitekaartjes of kaarten. Kijk voor drukvoorbeelden van Sulfaatkarton dubbelzijdig gestreken papier op onze Plaatjesparade. De papiersoort is bovendien FSC gecertificeerd.

Mocht je op de achterkant van je drukwerk willen gaan schrijven, dan is ons advies om voor Sulfaatkarton enkelzijdig gestreken te gaan. Ook kan je hier al onze andere gestreken papiersoorten bekijken. 

Afwerkingen voor Sulfaatkarton

Omdat Sulfaatkarton een tikje krasgevoelig is, adviseren we om dit papiertje te voorzien van extra bescherming, namelijk: laminaat. En wil je je drukwerk nóg mooier maken? Dan kan je deze papiersoort laten bedrukken met Spot-UV lak of foliedruk, zoals goudfolie

Grammages van Sulfaatkarton

Sulfaatkarton dubbelzijdig gestreken is verkrijgbaar in 240 grams en 350 grams.

Terug naar papiersoorten