Tintoretto Deluxe

Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

Tintoretto Deluxe

Wat is Tintoretto Deluxe?

Heb je even? Want dit is wel héél bijzonder. Eén van de meest bestelde papiersoorten Tintoretto Gesso is nu foliegeschikt. Ja, je leest het goed. Deze ongestreken papiersoort met gehamerde structuur kan je nu met foliedruk en Spot-UV lak bedrukken! Hiermee maak je jouw wenskaarten, trouwkaarten, geboortekaartjes of ander drukwerk voortaan extra chique.

Tintoretto Deluxe lijkt sprekend op het populaire Tintoretto Gesso, maar heeft als groot verschil dat het geschikt is om er folie op aan te brengen. Niet alle papiersoorten kunnen namelijk met foliedruk of Spot-UV lak bedrukt worden. Tintoretto Deluxe kan dat wel!

Tintoretto Deluxe is FSC gecertificeerd, chloorvrij, zuurvrij en vrij van zware metalen. Daarnaast is het volledig biologisch afbreekbaar en recyclebaar.


Voorbeelden van Tintoretto Deluxe

Hoe ziet Tintoretto met foliedruk eruit? Nou zo:

Grammages

Tintoretto Deluxe is beschikbaar in 300 grams en is daarmee perfect voor alle soort kaarten. Maar ook voor bijvoorbeeld visitekaartjes die een luxe uitstraling mogen krijgen, is de combi van Tintoretto en folie onweerstaanbaar!

Wil je Tintoretto Deluxe in het echt bewonderen? Vraag dan nu een gratis sample aan.