• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
In verband met de Wapenstilstanddag worden pakketten in België niet op maandag 11 november afgeleverd maar een werkdag later.

Visitekaartjes met foliedruk

Vanaf €59,56

Laat de mooiste visitekaartjes met foliedruk bij PeterPrint drukken. Je kiest bij ons uit goudfolie, roségoud folie, zilverfolie of bronsfolie, ideaal om visitekaartjes met foliedruk een unieke uitstraling te geven. Zo onthouden klanten je beter, en vallen de visitekaartjes meer op. Je hebt keuze uit een aantal mooie papiersoorten die we kunnen voorzien van folie. Hierbij zit ook een ongestreken versie; King HVO.Lees meer

Kies het soort product

De productie

Bij ons is het drukken van visitekaartjes met foliedruk erg voordelig. Wij drukken al ons drukwerk op HP Indigo digitale drukpersen. Deze drukpersen staan bekend om de kwaliteit van het drukwerk, wat vergelijkbaar is met dat van een offset-drukpers, maar ze hebben daarnaast ook de flexibiliteit van een printer. Hierdoor is het erg voordelig om meerdere ontwerpen visitekaartjes tegelijk te drukken, zonder de hoge opstartkosten per ontwerp. Dat is ideaal om een kleine oplage visitekaartjes met foliedruk te drukken, of om visitekaartjes te laten drukken voor meerdere werknemers!Wij drukken al ons drukwerk op grote drukvellen. Na het drukken gaan de vellen door naar de afwerking. Heb je gekozen voor laminaat ter bescherming van de visitekaartjes? Dan worden de drukvellen eerst gelamineerd. Daarna gaan de drukvellen door naar de foliedruk. Hier brengen we eerst een primer aan op het drukwerk, dan de folie in de kleur naar keuze, en als laatste nog een transparante afdeklaag waardoor de folie krasbestendig wordt, en je het idee krijgt dat de folie op het drukwerk ligt.

Samples van foliedruk

Ben je benieuwd naar hoe de foliedruk op visitekaartjes er uit ziet, en wil je graag voordat je besteld iets in handen hebben? Vraag dan hier de gratis sample box aan, dan sturen we deze zo snel mogelijk naar je toe.

Aanleveren van foliedruk visitekaartjes

Voor het aanleveren van visitekaartjes met foliedruk gelden speciale aanleverspecificaties. Ook is het belangrijk dat je een ervaren gebruiker bent van Adobe InDesign. De aanleverspecificaties vind je hieronder en rechts op de pagina:

Kleuren van foliedruk

Je kunt bij ons kiezen uit verschillende kleuren foliedruk; goudfolie, roségoud folie, zilverfolie en bronsfolie. Zo weet je zeker dat je visitekaartjes met foliedruk een luxe uitstraling krijgen, welke kleur foliedruk je ook kiest.

Afwerking

Wil je naast visitekaartjes met foliedruk ook nog een andere afwerking toevoegen aan visitekaartjes? Zoals bijvoorbeeld ronde hoeken, of een mat laminaat? Geen enkel probleem, bij PeterPrint maak je eenvoudig keuze uit de verschillende afwerkingen die mogelijk zijn in de calculator. Let wel op dat voor sommige afwerkingen speciale aanleverspecificaties zijn ontwikkeld. Deze vind je rechts aan de bovenkant van de pagina.

Meer informatie

Heb je een vraag over visitekaartjes met foliedruk, de verschillende kleuren foliedruk, het drukken met witte inkt op zwart papier of over iets anders? Neem dan even contact met ons op, we helpen je graag!