Tickets drukken

Heb je entreekaarten of tickets nodig? Die wil je natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Wij leveren je entreekaarten al tussen de 1 en 3 werkdagen. Wil je ze zo snel mogelijk? Bestel dan entreekaarten zonder speciale afwerkingen. Voor je tickets kies je uit enkele veelgekozen standaardformaten, of je vult gewoon je eigen formaat in. Met maar liefst tien papiersoorten zit er altijd wel eentje bij die bij je ontwerp past. Wil je een deel van de kaartjes kunnen afscheuren? Dan is een perforatielijn wel zo handig. Die hebben we ook!

Samenstellen en prijs Aanleverspecificaties

Tickets drukken

Start opnieuw
De opgegeven productgrootte is ongeldig
Opslaan
Toon minder papiersoorten
Er zijn op dit moment geen gewichtsopties beschikbaar voor deze papiersoort. Kies een ander papiersoort.

Oplage en prijs

Oplage
Excl. BTW Incl. BTW
Selecteer eerst het aantal stuks hierboven.

Productiesnelheid

Verwacht:
De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geüpload. Dit is geen 100% garantie, door calamiteiten of vertragingen in de verzending kan dit een dagje langer duren.

Uploaden doe je via ons uploadsysteem na het afrekenen. Prijzen zijn excl. BTW en incl. gratis verzending.
Weet je het zeker? Als je ervoor kiest om opnieuw te beginnen, gaan alle gekozen opties verloren. Start opnieuw

Samenvatting

Alle details

Entreekaarten drukken bij PeterPrint

Productinformatie

Waarvoor je de entreekaarten ook wil drukken, een concert, evenement of voorstelling, je bestelt ze bij ons heel gemakkelijk, met een supersnelle levering. Bovendien kies je uit verschillende leuke afwerkingen en papiersoorten.

Voor het formaat van je tickets kies je uit populaire formaten, zoals het DIN lang formaat, óf je kiest gewoon je eigen formaat. Lees in onze blog alles over papierformaten die je bij ons kan kiezen.

Toon alle productinformatie

Entreekaartjes met eigen ontwerp printen

Heb je entreekaarten met een eigen ontwerp die je wilt laten drukken? Dat zit je hier goed. Een papieren toegangskaart is een stuk persoonlijker dan een digitaal ticket. Stuur ze bijvoorbeeld op naar je genodigden. Want met een mooie papieren toegangskaart kan de voorpret alvast beginnen!

Toegangskaarten laten drukken

Of je nu functionele toegangskaarten wil laten drukken, of puur voor de leuk, je bestelt je inkomkaarten eenvoudig online. Een festival, klein evenement, of je bruiloft: entreekaarten zijn enorm veelzijdig! Ze geven je evenement een bijzondere, exclusieve sfeer. Laat je genodigden zich extra bijzonder voelen door een mooie toegangskaart. Laat in dezelfde vormgeving ook meteen menukaarten, placemats, tafelkaarten of zelfs bij een meerdaags evenement met een overnachting deurhangers drukken. Zo maak je het feest helemaal compleet!

Hebben je toegangskaarten daarnaast de functie om te controleren wie er naar binnen mag, en wil je de kaartjes afscheuren? Dan is een perforatielijn, een lijn van geponste gaatjes, ideaal. Hiermee scheur je het officiële deel (met eventueel een code) eraf. Het leuke hiervan is dat de gast zijn ticket daarna gewoon kan houden, en bovendien krijg je hiermee de klassieke look van een toegangskaart. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je inkomkaarten te voorzien van QR-codes die na het scannen komen te vervallen. In dat geval is een perforatielijn niet nodig.

Goedkoop en snel tickets drukken

Omdat wij een digitale drukker zijn, en op digitale persen drukken, zijn je entreekaarten heel voordelig, juist bij een kleine oplage. Ook zorgen we voor een supersnelle levering van 1 tot 3 werkdagen. Dit is afhankelijk van je oplage en van je afwerkingen. Wil je je toegangskaarten extra snel ontvangen? Bestel de kaarten dan zonder afwerkingen zoals personalisatie, een perforatielijn en soft touch laminaat. Hiermee worden ze ook nog eens extra voordelig!

Meer informatie

Heb je vragen over het drukken van entreekaarten? Neem dan contact met ons op.

Aanleverspecificaties

Algemene aanleverspecificaties
Aanvullende aanleverspecificaties
We helpen je graag verder
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Quellinstraat 49, Antwerpen Algemene voorwaarden Cookies Klachten
Logo PeterPrint wit outline

Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken