Deurhangers drukken

Deurhangers zijn handig als je even niet gestoord wilt worden. Je ziet ze daarom veel in hotels, maar deurhangers zijn ook heel geschikt als promotiemiddel. Hang ze bijvoorbeeld aan fietsen. Waar je de deurhangers ook voor laat drukken, bij ons heb je de keuze uit meer dan 13 verschillende papiersoorten én mooie afwerkingen. Wij kunnen twee verschillende soorten deurhangers drukken: enkele deurhangers en dubbele deurhangers. Wil je de deurhangers een extra luxe uitstraling geven en zorgen dat ze langer heel blijven? Kies er dan voor om je deurhangers te lamineren. Gebruik voor het ontwerpen van je deurhangers altijd onze templates, die je in de aanleverspecificaties vindt.


Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

Aanleverspecificaties

Je kan je drukbestand na het bestellen uploaden. Om perfect drukwerk te maken hebben we ook een goed bestand van je nodig. Check de aanleverspecificaties daarom goed voor je aan de slag gaat!

Bekijk hier de aanleverspecificaties voor deurhangers