• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
Maandag 18 november voeren we een grote update door van onze site. Tussen 17 en 21 uur kan je wat problemen ondervinden met het bestellen en kan onze site tijdelijk even offline zijn. Kom daarna snel terug om ons nieuwe design te bewonderen!

Deurhangers drukken

Vanaf €51,50

Wil je deurhangers drukken en ben je hiervoor op zoek naar de perfecte drukker? Je bent bij PeterPrint aan het goede adres. Deurhangers zijn perfect om te gebruiken als promotiemiddel op bijvoorbeeld een evenement of festival. Natuurlijk zijn deurhangers ook perfect om te gebruiken in een hotel.

Bij PeterPrint hebben we twee stansvormen voor je gemaakt, een enkele deurhanger en een dubbele deurhanger. Ook kies je bij ons uit een ruim assortiment van verschillende papiersoorten, zodat je altijd de perfecte papiersoort kiest voor de deurhangers. Als afwerking raden we aan om de deurhangers te laten lamineren. Dit geeft niet alleen een luxe uitstraling, maar beschermt de deurhangers ook tegen invloeden van buitenaf, en zorgt er voor dat de randen van de deurhangers niet vlekken tijdens het stansen.Lees meer

Kies het soort product

Deurhangers drukken bij PeterPrint

Laat jouw deurhangers drukken bij PeterPrint, en profiteer van onder andere de volgende voordelen: • Topkwaliteit digitaal drukwerk
 • Ruime keuze uit papiersoorten
 • Keuze uit twee verschillende deurhangers
 • Altijd snel geleverd
 • Zeer scherpe prijzen

Productie van deurhangers

Bij PeterPrint drukken we ons drukwerk op digitale HP Indigo drukpersen. Deze persen staan bekend om de hoge kwaliteit drukwerk die ze produceren, vergelijkbaar met dat van een traditionele drukpers, gecombineerd met de flexibiliteit van een printer. Hierdoor kun je ook een kleine oplage deurhangers drukken tegen een voordelige prijs, of meerdere ontwerpen deurhangers drukken in dezelfde bestelling, zonder hoge opstartkosten per ontwerp. Zodra we klaar zijn met de deurhangers drukken, gaan de drukvellen naar de afwerking.

Afwerking

Zodra de vellen bij de afwerking binnenkomen kunnen de mooiste afwerkingen worden toegevoegd aan de deurhangers. Zo kunnen de deurhangers gelamineerd worden voor een extra luxe uitstraling en bescherming tegen invloeden van buitenaf. Wij raden aan om bij MC papiersoorten altijd te kiezen voor laminaat. Na het stansen van de deurhangers kunnen bij deze papiersoorten de randen licht beschadigen zonder laminaat. Wanneer alle deurhangers zijn afgewerkt en gestanst, worden ze uit het vel gedrukt en netjes verpakt en verstuurd.

Aanleveren van deurhangers

Om perfect je deurhanger te kunnen drukken hebben we aanleverspecificaties gemaakt. De stansvormen die je nodig hebt voor onze deurhangers kun je hier downloaden:Meer informatie

Heb je vragen over een deurhanger drukken, de afwerkingen of over iets anders? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag verder!