• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.

Deurhangers drukken

Vanaf €75,02

Ga je deurhangers drukken en zoek je daarvoor de perfecte drukker? Dan ben je bij PeterPrint aan het goede adres. Ideaal om te gebruiken op een evenement als promotiemiddel, en natuurlijk voor in hotels. Bij PeterPrint hebben we twee verschillende soorten deurhangers, een enkele en een dubbele. Natuurlijk hebben we bij PeterPrint een ruim assortiment aan papiersoorten, zodat je altijd het juiste papier kiest voor jouw deurhangers. Als afwerking is lamineren zeer aan te raden, dit geeft een luxueuze uitstraling en zorgt voor extra bescherming.

Lees meer

Kies het soort product

Deurhangers drukken bij PeterPrint

Deurhangers drukken laat je natuurlijk doen door PeterPrint. Je profiteert dan bovendien van onder andere de volgende voordelen: • Topkwaliteit digitaal drukwerk
 • Ruime keuze uit papiersoorten
 • Keuze uit twee verschillende deurhangers
 • Altijd snel geleverd

Productie

Bij PeterPrint drukken we uitsluitend op digitale HP Indigo drukpersen. Hierdoor profiteer je van zeer lage opstartkosten en is het ook voordelig om in kleine oplages te bestellen. Ook deurhangers drukken we op deze drukpersen. Na het drukken komen de deurhangers op A3+ formaat uit de drukpers waarna ze naar de afwerking gaan.

Afwerking

Na het drukken worden de drukvellen eventueel nog gelamineerd voor een extra luxe uitstraling en bescherming tegen invloeden van buitenaf. Wij raden aan om bij MC papiersoorten altijd te kiezen voor laminaat. Dit omdat na het stansen de randen van de deurhangers licht kunnen beschadigen zonder het laminaat. Wanneer alle deurhangers gestanst zijn worden deze uit het vel gedrukt en netjes verpakt en verstuurd./p>

Aanlevering

Om perfect je deurhangers te kunnen drukken hebben we aanleverspecificaties gemaakt. De stansvormen die je nodig hebt voor onze deurhangers kun je hier downloaden:Meer informatie

Heb je vragen over deurhangers drukken, de afwerkingen of over iets anders? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag verder!