• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
Maandag 18 november voeren we een grote update door van onze site. Tussen 17 en 21 uur kan je wat problemen ondervinden met het bestellen en kan onze site tijdelijk even offline zijn. Kom daarna snel terug om ons nieuwe design te bewonderen!

Tafelkaarten drukken

vanaf €59,29

Laat de mooiste tafelkaarten drukken bij PeterPrint! Tafelkaarten zijn perfect voor gebruik in de horeca om de mooiste gerechten aan te prijzen of de lekkerste drankjes te presenteren. Je kunt ze natuurlijk ook gebruiken op de balie, aan de kassa of als tafelkaarten op een bruiloft. Mogelijkheden genoeg! We drukken de mooiste tafelkaarten in verschillende vormen en maten. Zo heb je keuze uit een piramide, een staande tafelkaart en twee formaten van een driehoekige kaart. Maak je bestand eenvoudig op in onze templates en laat ze snel door ons drukken, binnen een paar werkdagen heb je ze namelijk al op tafel staan.

Lees meer

Kies het soort product

Aanlevering van tafelkaarten

Om het je gemakkelijk te maken hebben we een aantal templates voor je gemaakt waarin je het bestand kunt opmaken. Deze zijn beschikbaar in Adobe Illustrator en InDesign. We kunnen je bestand alleen gebruiken als je het via deze templates opmaakt want ook de stansmachine gebruikt de lijnen in dit bestand. Download hier de aanleverspecificaties en stansvormen.

Productie van tafelkaarten

Zoals je van ons gewend bent, produceren we al ons drukwerk digitaal op digitale HP Indigo drukpersen. Deze persen evenaren de kwaliteit van offset-drukwerk, zonder de hoge opstartkosten hiervan. Hierdoor kun je voordelig kleine oplages laten drukken, of druk je voordelig meerdere ontwerpen tafelkaartjes tegelijk! Doordat we geen hoge opstartkosten hebben kan je ook tafelkaarten in kleine oplages drukken.

Stansen

Na het drukken gaan de vellen naar de stansmachine. Hiervoor gebruiken we een laserstans. De laserstans wordt met de computer aangestuurd en stanst de tafelkaartjes in de juiste vorm. Ook worden meteen de rillijnen aangebracht, waardoor jij het later goed kunt vouwen. Door het laserstansen kan het zijn dat je een lichtbruin randje ziet waar de stansmachine heeft gesneden. Let op: we leveren de tafelkaartjes gestanst, maar ze worden plat bij je geleverd. Doordat we het al in de juiste vorm hebben gestanst kan je het gemakkelijk vouwen en in elkaar zetten.

Papiersoorten

We hebben een aantal unieke papiersoorten voor je beschikbaar zodat je tafelkaarten altijd aansluiten bij de gewenste uitstraling. Als je wilt dat je kaartjes het langste meegaan dan kies je het beste voor Sulfaatkarton enkelzijdig gestreken + enkelzijdig laminaat. Lekker stevig en de buitenkant kan tegen een drupje vocht.

Witte inkt

Als je iets echt unieks wilt met je tafelkaarten dan kies je voor Gekleurd (Black) papier of kraftpapier. Deze kunnen we namelijk ook bedrukken met witte inkt. Lees wel even goed de aanvullende aanleverspecificaties door, want het is een professioneel ontwerp klusje.

Meer informatie

Heb je vragen over het drukken van tafelkaarten of heb je advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag!