Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

De Track en trace geeft de melding 'Zending niet gevonden'. Wat betekent dit?

Geeft de Track and trace van DHL aan dat je zending niet gevonden is? Kijk dan even in je PeterPrint account bij je recente bestellingen. Is de status hier 'Verzonden'? Dan hebben we je pakket wel meegegeven aan DHL op de verzenddatum.

Wat is er dan aan de hand? Waarschijnlijk is het pakket niet goed ingescand op het sorteercentrum van DHL. Dit komt heel soms voor, bijvoorbeeld als het extra druk is in het sorteercentrum en ze niet alle pakketten van die dag konden verwerken. DHL sorteert pakketten alleen in de avond/nacht. Je pakket wordt naar verwachting de eerstvolgende avond gesorteerd, waardoor de nieuwe verwachte leverdatum een werkdag opschuift.

Helaas is dit iets waar wij de eerste dag nog geen invloed op hebben. In de meeste gevallen werkt de Track en trace de daaropvolgende dag wél. Heeft je pakket na 2 dagen nog geen werkende Track en trace? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen dan bij DHL een onderzoek opstarten om te achterhalen waar je pakket precies is.