• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.

Leveren jullie de pakketten in december ook binnen één dag af?

December is de drukste maand van het jaar voor de meeste bedrijven. Onze productie draait op volle toeren en we zetten extra diensten in om onze levertijden waar te maken. En dat gaat ook vrijwel altijd goed! Helaas krijgen de transportbedrijven zoveel meer pakketten te verwerken dan normaal waardoor ze er af en toe een dagje langer over doen. Dit is een landelijk probleem bij alle transportbedrijven, hier hebben we dan helaas ook geen invloed op. Wel mag je ervan uitgaan dat wij je pakketje op tijd bij de transporteur aanbieden. Bestel voor de zekerheid je drukwerk op tijd!


Categorie Verzending | 791x bekeken


Meer vragen in deze categorie: