Mijn account Winkelmandje 088 22 11 500
Offerte aanvragen Stuur een e-mail

Producten

Klantenservice


Betaalmethodes

Vooruitbetaling Vooruitbetaling
Op rekening Op rekening
Bancontact Mr Cash MasterCard Visa PayPal
Bel ons 078 48 66 68
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending
  • Verzending in blanco verpakking
  • Gratis uitgebreide bestandscontrole

Wire-O brochures drukken

Vanaf €26,46

Aanleverspecificaties

Gedrukte boekjes of magazines; je vindt ze overal. Opleidingsboekjes, informatiebrochures, presentatiegidsen voor verenigingen, ga zo maar door. Wij bieden een ruime verscheidenheid aan papiersoorten en afwerkingsmogelijkheden. Een mooie gelamineerde cover zorgt voor extra cachet. Eén van de voordelen van digitaal drukken is dat het mogelijk is om je magazine te personaliseren. Bijvoorbeeld door de naam van de ontvanger op de omslag te drukken. De spiraalbinding is ook perfect voor brochures met veel pagina’s.

Meer informatie

Kies het eindformaat

Meest gekozen

Kies de orientatie

Aantal pagina's inclusief omslag

Papiersoort binnenwerk

Wil je het papier eerst in het echt zien? Bestel onze sample box gratis!

Meest gekozen

Papiergewicht binnenwerk

Meest gekozen

Bedrukking binnenwerk

Meest gekozen

Papiersoort omslag

Wil je het papier eerst in het echt zien? Bestel onze sample box gratis!

Papiergewicht omslag

Bedrukking omslag

Extra opties

Aantal ontwerpen

Kies je oplage

De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geupload. Uploaden kan later, na de bestellingen. Prijzen zijn excl. BTW. Inclusief gratis verzending.

Kies een andere oplage

Mail mij deze prijslijst

Wire-O brochures drukken bij PeterPrint

Profiteer van veel verschillende voordelen bij PeterPrint. Zo kan je onder andere rekenen op:

  • Altijd supersnel geleverd
  • Mooie spiraalbinding
  • Diverse papiersoorten
  • Hoge kwaliteit digitaal drukwerk
  • Ook kleine oplages wire-o brochures

De productie van de brochures

We drukken al onze brochures wire-O digitaal op hoge kwaliteit HP Indigo persen. Door deze flexibele productiemethode zijn we specialisten in lagere oplages en kunnen we snel wisselen. Bij PeterPrint zit je dan ook niet vast aan standaardformaten en oplages. Alles wordt op maat voor jou gedrukt! We drukken de brochures meteen in de juiste volgorde op vellen, wat veel tijd bespaart in de afwerking. Daarnaast is het heel eenvoudig om meerdere ontwerpen met dezelfde oplage tegelijk te drukken.

Verschillende afwerkingsmogelijkheden

Na het drukken worden de brochures altijd gesneden in het eindformaat. Naar keuze ponsen we gaatjes aan de lange of korte kant. Door deze gaatjes komt uiteindelijk de spiraalbinding. Je kunt de kleur van de spiraal bovendien zelf kiezen. Zo past de kleur altijd het beste bij jouw wensen. Daarnaast kun je de omslag lamineren. Dit is een beschermend laagje dat een extra matte of glanzende uitstraling geeft. We kunnen ook een transparante plastic voor- en achterkant mee binden, wat de meest duurzame oplossing is.

Meerdere ontwerpen wire-O brochures bestellen

Heb je meerdere brochures wire-O ontworpen in dezelfde oplage die tegelijk gedrukt moeten worden? Kies dan heel makkelijk meerdere soorten bij ‘aantal ontwerpen’.

Wire-O brochures personaliseren

Als je echt iets speciaal met je brochures wilt doen, kun je bijvoorbeeld de naam van de ontvanger op elke brochure zetten. Deze optie is beschikbaar op aanvraag. Vraag hiervoor een offerte aan.

Meer informatie

Heb je vragen over het drukken van brochures, wil je graag meer informatie of heb je hulp nodig om jouw wensen door te geven? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Terug naar berekenen