Mijn account Winkelmandje 088 22 11 500
Offerte aanvragen Stuur een e-mail

Producten

Klantenservice


Betaalmethodes

Vooruitbetaling Vooruitbetaling
Op rekening Op rekening
Bancontact Mr Cash MasterCard Visa PayPal
Bel ons 078 48 66 68
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending
  • Verzending in blanco verpakking
  • Gratis uitgebreide bestandscontrole

A3 poster drukken

Vanaf €16,11

a3-posters-drukken Aanleverspecificaties

Laat de beste kwaliteit A3 poster drukken bij PeterPrint. Wij drukken digitaal tot en met 50 x 70 cm formaat en leveren in de meeste gevallen al binnen één werkdag! Daarnaast zit je bij ons niet vast aan standaard aantallen of papiersoorten. Zo stel je precies de perfecte poster samen! Om de poster beter te beschermen tegen invloeden van buitenaf kan je kiezen voor laminaat, mat of glanzend. Dit geeft de poster een luxe uitstraling. Wil je verschillende ontwerpen a3 posters drukken? Bij PeterPrint is dit erg voordelig door de lage opstartkosten.

Meer informatie

Kies het eindformaat

Meest gekozen

Kies de orientatie

Kies de papiersoort

Wil je het papier eerst in het echt zien? Bestel onze sample box gratis!

Meest gekozen

Kies het papiergewicht

Meest gekozen

Kies de bedrukking

Meest gekozen

Extra opties

Aantal ontwerpen

Kies je oplage

De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geupload. Uploaden kan later, na de bestellingen. Prijzen zijn excl. BTW. Inclusief gratis verzending.

Kies een andere oplage

Mail mij deze prijslijst

A3 posters drukken bij PeterPrint

Wanneer je kiest om je A3 posters te drukken bij PeterPrint profiteer je onder andere van de volgende voordelen:

  • Zeer korte levertijden
  • Veel verschillende papiersoorten
  • Scherpe prijzen
  • De beste kwaliteit digitaal drukwerk

Productie van A3 posters

Bij PeterPrint drukken we al ons drukwerk digitaal op HP Indigo drukpersen. Deze drukpersen zijn zeer flexibel, en hebben lage opstartkosten. Door deze lage startkosten is het zeer aantrekkelijk om kleine oplages te drukken met deze persen. Daarnaast is het mogelijk om verschillende ontwerpen A3 posters te drukken zonder hoge opstartkosten per ontwerp. Daarnaast kan je ook een afwijkend formaat selecteren of invoeren, tot een maximum van 50 x 70 cm.

Afwerking

Nadat de A3 posters zijn gedrukt gaan deze naar de afwerking. Hier worden de A3 posters schoongesneden van het velformaat naar de specificaties die je aangegeven hebt in de bestelling. Vanaf 150gr/m2 papier heb je ook de keuze uit enkel- of dubbelzijdig laminaat. Zo kan je kiezen voor mat of glanzend laminaat. Let wel op dat het laminaat niet betekent dat de poster volledig waterdicht geseald wordt, aan de zijkanten van de poster is het laminaat niet afgesloten.

Meerdere ontwerpen A3 posters tegelijk drukken

Wil je A3 posters drukken en heb je meerdere ontwerpen? Je kan tijdens het berekenen van je product eenvoudig het aantal ontwerpen selecteren bij het kopje “aantal ontwerpen” in onze calculator. Zo bestel je gemakkelijk de juiste oplage, hoeveel ontwerpen je ook hebt!

Personaliseren

Wil jij je A3 posters drukken en voorzien van een personalisering, zoals een nummering of NAW gegevens? Natuurlijk kan dat. In de aanleverspecificaties leggen we precies uit hoe dit werkt. Klik op onderstaande link om de aanleverspecificaties te openen: