• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
In verband met de Wapenstilstanddag worden pakketten in België niet op maandag 11 november afgeleverd maar een werkdag later.

Kraftpapier

Kraftpapier is met recht een unieke papiersoort. Door de typische kartonbruine kraftkleur valt jouw drukwerk zeker op tussen de standaard glanzende flyers.

Om het helemaal speciaal te maken kan je kraft papier ook laten bedrukken met witte inkt. Deze witte inkt geeft een mooi contrast met de bruine kleur van het kraftpapier. Ook tof voor bijvoorbeeld een minimalistisch design van een visitekaartje. Je kunt het kraftpapier ook alleen met fullcolour laten drukken, dan vallen de kleuren een beetje weg in de kraftkleur.

Kraftpapier is ongestreken en voelt lekker grof aan en met een dikte van 290 gr/m2 is het papier mooi stevig. Kraftpapier is FSC gecertificeerd en (deels) van gerecycled papier gemaakt. Hierdoor kan de kleurtint per batch papier een klein beetje van elkaar afwijken.
PeterPrint

Klaar met lezen? Ga dan via deze link terug naar alle papiersoorten