Toggle Nav
Bezig met laden...

Achterkant achter de hand!

Ansichtkaarten achterkant template

Ansichtkaarten, één van de meest traditionele manieren om een boodschap over te brengen, maar zeker de allerleukste! Zelfs in deze tijd is het attent om een kaartje te sturen. Bijvoorbeeld voor verjaardagen of tijdens de decembermaanden. Of wat dacht je van een direct mail, waarmee je een grote groep ontvangers kunt bereiken door ze een gepersonaliseerde kaart te sturen met daarop een waanzinnige actie.

We houden van een goed design. Daarom geven we je alle vrijheid om je ontwerp precies te maken zoals jij wilt. Maar we helpen je natuurlijk ook graag. We krijgen vaak de vraag of we ook een standaard achterkantje hebben voor ansichtkaarten. Hadden we niet. Maar nu dus wel. Speciaal voor jou dit template.

Via de onderstaande download links kun je een standaard achterkant downloaden voor je ansichtkaarten. We hebben ze voor je beschikbaar gemaakt als Indesign bestand - zodat je ze zelf nog eventueel kunt aanpassen - of een PDF bestand. Het PDF bestandje kun je direct toevoegen aan je drukbestand, wel zo handig!

- Achterkant ansichtkaart A6 (InDesign)
- Achterkant ansichtkaart A6 (PDF)
- Achterkant ansichtkaart A5 (InDesign)
- Achterkant ansichtkaart A5 (PDF)

Meer informatie

Heb je misschien toch nog een vraag over de achterkant van ansichtkaarten? Neem dan gerust even contact met ons op!