• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
In verband met de Wapenstilstanddag worden pakketten in België niet op maandag 11 november afgeleverd maar een werkdag later.

A8 Formaat

Papier op A8 formaat heeft een afmeting van 74 x 52 mm, oftewel 7,4 x 5,2 cm. In inches is dit 2,9 x 2,0 inches. A8 formaat is het kleinste formaat van de A-formaten dat we kunnen drukken. Het minimale formaat is namelijk 40 x 40 mm, of 4 x 4 cm. Het A8 formaat is perfect voor een klein visitekaartje, een mooie sticker of een kleine opvallende flyer. In de tabel hieronder hebben we de formaten op een rijtje gezet:


Papierformaat Lengte x breedte in millimeters Lengte x breedte in centimeters Lengte x breedte in inches
Hoe groot is het A8 formaat? 74 x 52 mm 7,4 x 5,2 cm 2,9 x 2,0 inches

Wat betekent de "A" in de verschillende papierformaten?

De benaming van de papiersoorten in het A-formaat komt van het Deutsches Institut für Normung. In het A-formaat kan elk formaat papier verdubbeld of gehalveerd worden. Wanneer je 2 stukken papier op A8 formaat tegen elkaar legt, ontstaat er een papier op A7 formaat. De helft van het A8 formaat is dan ook een A9.