Notitieblokken drukken

Ben je van plan om je eigen notitieblokken te drukken? Met notitieblokken, ook wel blocnotes genoemd, versterk je je merk op een wel heel leuke manier! Bij elk vel is jouw eigen ontwerp weer te zien. Je kiest voor je blocnotes uit meerdere formaten, van A6 tot zelfs A3! Kies ook uit mooie papiersoorten, bijvoorbeeld het duurzame PaperWise met een vezeltje erin. We werken de blocnotes af met een grijs kartonnen onderbord en lijmen de schrijfblokken mooi strak aan de bovenkant. Goed om te weten: bij 'Aantal ontwerpen' kan je aangeven als je meerdere designs notitieblokken wil drukken. Wil je op elk vel een andere opmaak in één blok? Neem dan even contact met ons op, dit maken we op maat voor je.

Samenstellen en prijs Aanleverspecificaties

Notitieblokken drukken

Start opnieuw
De opgegeven productgrootte is ongeldig
Opslaan
Toon minder papiersoorten
Er zijn op dit moment geen gewichtsopties beschikbaar voor deze papiersoort. Kies een ander papiersoort.

Oplage en prijs

Oplage Excl. BTW Incl. BTW
Selecteer eerst het aantal stuks hierboven.
Verwacht:
De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geüpload. Dit is geen 100% garantie, door calamiteiten of vertragingen in de verzending kan dit een dagje langer duren.

Uploaden doe je via ons uploadsysteem na het afrekenen. Prijzen zijn excl. BTW en incl. gratis verzending.
Weet je het zeker? Als je ervoor kiest om opnieuw te beginnen, gaan alle gekozen opties verloren. Start opnieuw

Samenvatting

Alle details

Notitieblokken laten drukken door PeterPrint

Meer informatie

Op zoek naar mooie notitieblokken met jouw eigen ontwerp? Die laat je bij drukker PeterPrint helemaal naar wens drukken. Zo drukken we op maar liefst vier formaten: A6, A5, A4 en zelfs A3! Deze kunnen we staand of liggend voor je drukken.

Ook kies je uit mooie papiersoorten die goed beschrijfbaar zijn, precies wat je wil als je notities gaat maken. Kies bijvoorbeeld voor onze milieuvriendelijke toppers BioTop of PaperWise, waarbij de laatste een mooi vezeltje in het papier heeft zitten.

Toon alle informatie

Hoe wij blocnotes drukken

We drukken je blocnotes digitaal op HP Indigo drukpersen. Onze blocnotes lijmen we standaard aan de bovenkant, en krijgen een grijs karton aan de achterkant. Wil je liever een spiraalbinding of een gelijmde binding, zodat je een notitieboekje krijgt? Kijk dan eens bij onze producten Wire-O brochures of gelijmde brochures.

Notitieblokken bedrukken in kleine oplage

Kleine oplage notitieblokken nodig? Doordat wij digitaal printen zijn onze notitieblokken juist bij een kleine oplage goedkoop. De opstartkosten zijn bij digitaal drukken namelijk een stuk lager dan bij andere drukmethodes. Je kan hierdoor ook eenvoudig en voordelig meerdere ontwerpen voor je notitieblokken laten drukken.

Blocknotes met logo bedrukken

Ga je blocnotes voor je bedrijf bedrukken? Dan is een logo natuurlijk onmisbaar. Bij ons lever je jouw eigen ontworpen design aan, dus ook het laten drukken van blocnotes met jouw logo is mogelijk! Let op we hebben geen editor, je levert dus een drukklaar pdf aan. Laat naast blocnotes ook meteen bijpassende briefpapier of visitekaarten in jouw huisstijl drukken. 

A4 notitieblok laten drukken

Het A4 formaat is 297 x 210 mm (ca. 30 x 21 cm), en daarmee lekker groot als notitieblok. Dit is ideaal om veel op te schrijven, of zelfs op te tekenen. Nog niet groot genoeg? We drukken ook A3 notitieblokken.

A5 Notitieblok laten drukken

Een A5 notitieblok (210 x 148 mm, of 21 x 15 cm) is het meest populair. Dit is ideaal voor korte lijstjes, zoals een to-do lijstje, of boodschappenlijst. Wil je net een tikje kleiner? Bestel dan A6 notitieblokken.

Notitieblokjes voor alle doeleinden

Naast dat je notitieblokjes voor verkoop in je webshop als stationery kan gebruiken, kun je ze ook gebruiken als leuke weggevers die geheel in jouw huisstijl zijn. Doe ze bijvoorbeeld als extraatje bij een bestelling of geef ze weg in een goodiebag of op een evenement. Ook kan je notitieblokjes natuurlijk voor gebruik op jouw kantoor laten drukken. Genoeg redenen om notitieblokjes te drukken!

Aanleverspecificaties voor notitieblokken

Voor het aanleveren van je bestand is het belangrijk dat je eerst goed de aanleverspecificaties voor notitieblokken doorneemt. Zo krijg jij het perfecte resultaat, en weten wij hoe we jouw bestand moeten drukken!

Meer informatie

Heb je nog vragen over notitieblokken, of notitieboekjes? Aarzel niet, en neem gewoon even contact met ons op!

Aanleverspecificaties

Algemene aanleverspecificaties
We helpen je graag verder
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Quellinstraat 49, Antwerpen Algemene voorwaarden Cookies Klachten
Logo PeterPrint wit outline

Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken