Mijn account Winkelmandje 088 22 11 500
Offerte aanvragen Stuur een e-mail

Producten

Klantenservice


Betaalmethodes

Vooruitbetaling Vooruitbetaling
Op rekening Op rekening
Bancontact Mr Cash MasterCard Visa PayPal
Bel ons 078 48 66 68
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending
  • Verzending in blanco verpakking
  • Gratis uitgebreide bestandscontrole

A4 flyers drukken

Vanaf €16,11

A4 flyers drukken Aanleverspecificaties

Laat eenvoudig de beste kwaliteit A4 flyers drukken bij PeterPrint. Wij drukken digitaal op HP Indigo drukpersen en leveren altijd zeer snel, vaak al binnen één werkdag. Daarnaast zit je bij ons niet vast aan een standaard oplage, deze bepaal je helemaal zelf bij ons. Ook heb je keuze uit de mooiste papiersoorten in ons assortiment, om je A4 flyer helemaal persoonlijk te maken. Heb je meerdere soorten flyers ontworpen, en wil je deze tegelijk drukken? Bij ons bestel je meerdere ontwerpen voordelig tegelijk in dezelfde oplage, zonder hoge opstartkosten per ontwerp. Extra voordelig dus!

Meer informatie

Kies het eindformaat

Meest gekozen

Kies de orientatie

Kies de papiersoort

Wil je het papier eerst in het echt zien? Bestel onze sample box gratis!

Meest gekozen

Kies het papiergewicht

Meest gekozen

Kies de bedrukking

Meest gekozen

Extra opties

Aantal ontwerpen

Kies je oplage

De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geupload. Uploaden kan later, na de bestellingen. Prijzen zijn excl. BTW. Inclusief gratis verzending.

Kies een andere oplage

Mail mij deze prijslijst

A4 flyers drukken bij PeterPrint

Goedkope A4 flyers drukken doe je natuurlijk bij PeterPrint, waar je profiteert van onder andere de volgende voordelen:

  • Zeer korte levertijden
  • Topkwaliteit drukwerk
  • Scherpe prijzen
  • Veel verschillende papiersoorten
  • Al vanaf kleine oplages mogelijk

Productie van A4 flyers

Bij PeterPrint drukken we met de beste kwaliteit drukpersen: HP Indigo’s. Deze digitale drukpersen drukken met hoge kwaliteit af, en zijn erg flexibel qua ontwerpen en opstartkosten. Als je A4 flyers wilt drukken zonder speciale afwerkingen zijn deze meestal de volgende werkdag al bij je bezorgd. Door de flexibiliteit van de drukpersen is het ook mogelijk om al vanaf 1 exemplaar te drukken, en kan je meerdere ontwerpen laten drukken zonder hoge meerkosten. Als je dit combineert met de ruime papierkeuze van PeterPrint, en een keuze voor eigen formaat, zijn de mogelijkheden eindeloos!

Afwerking

Als je bij ons A4 flyers bestelt, drukken wij deze op grotere vellen dan het formaat dat je kiest. Na het drukken gaan de vellen naar de afwerking en daar worden ze tot het gespecificeerde eindformaat gesneden. Zo krijg je een perfecte afwerking van je flyers, en gaat er een minimale hoeveelheid aan papier verloren. Wil je de A4 flyers drukken en deze een extra bescherming meegeven? Dan kan je ervoor kiezen om deze mat of glanzend te laten lamineren. Ook is het mogelijk de flyers zo af te werken dat er een scheurstrook ontstaat. We ponsen dan kleine gaatjes in de flyer waardoor deze strook ontstaat. Wil je de flyers na het drukken opbergen in een ringbandmap? Ook dat is mogelijk, wij boren dan simpelweg een aantal boorgaten in de flyers. Ook het afronden van de hoeken behoort tot de mogelijkheden.

Verschillende ontwerpen A4 flyers drukken

Heb je verschillende ontwerpen en wil je deze in dezelfde oplage bestellen? Dan selecteer je tijdens het bestelproces gemakkelijk het juiste aantal ontwerpen bij het kopje “meerdere ontwerpen”. Vanwege de lage opstartkosten druk je op deze manier de verschillende flyers tegen zeer lage prijzen.

Personaliseren

Wil jij je A4 flyers drukken en voorzien van personalisering, zoals verschillende NAW gegevens of een nummering? Natuurlijk is dat ook mogelijk. Hiervoor hebben we speciaal een document met aanleverspecificaties opgesteld, waarin uitgelegd wordt hoe we je bestanden graag aangeleverd krijgen.