• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
De BTW-database van de Belgische belastingdienst heeft een storing. Hierdoor kan je BTW-nummer niet online gevalideerd worden om BTW te verleggen. Neem even contact met ons op als je een nieuw adres wilt toevoegen met een Belgisch BTW-nummer.

5 Tips voor de mooiste kerstkaarten!

Tip 1: Kies een luxe afwerking zoals goudfolie, zilverfolie of bronsfolie

Wil je de kerstkaarten een extra schitterend effect geven? Ansichtkaarten met foliedruk vallen extra op. Goudfolie leent zich perfect voor de kerstdagen. Wil je iets compleet anders? Kies dan voor bronsfolie of zilverfolie. Ansichtkaarten met foliedruk kun je ook laten drukken op een ongestreken papiersoort, zodat je een mooie natuurlijke uitstraling krijgt en de foliedruk er extra uitspringt!


Tip 2: Denk aan het milieu

De kerstdagen zijn vlak voor de jaarwisseling, perfect om alvast wat goede voornemens in de praktijk te brengen. Zo kun je ook kerstkaarten drukken op PaperWise (gerecyclede uitstraling) papier. Dit is een papiersoort gemaakt van landbouwafval en zorgt er voor dat de restjes van de oogst gebruikt worden om een mooie papiersoort te maken.


Tip 3: Kies een afwijkend formaat kerstkaart

Elk jaar ontvang je meerdere kerstkaarten in het standaard A6 formaat, die kennen we nu wel. Bij ons kies je eenvoudig je eigen formaat, zonder meerkosten. Kies bijvoorbeeld voor een vierkante kerstkaart, of een extra lange. Zo val je extra op!5 Tips voor de mooiste kerstkaarten

Tip 4: Personaliseer alle kerstkaarten

Heb je dit jaar wel genoeg geschreven? Laat dan je kerstkaarten personaliseren met het adres en de aanhef. Voor een enkele kaart die je niet in een envelop doet is dit perfect; postzegeltje plakken en je bent klaar!


Tip 5: Bestel kerstkaarten op tijd

Wij leveren je kerstkaarten natuurlijk heel snel af, maar de post heeft het vaak rond de kerstdagen erg druk. Bestel je kerstkaarten op tijd, zodat je zeker weet dat de kerstkaarten op tijd op de deurmat vallen!


Vragen?

Heb je nog vragen over kerstkaarten drukken, foliedruk, personaliseren of wil je ons alvast fijne kerstdagen wensen? Neem dan even contact met ons op!