• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
Maandag 18 november voeren we een grote update door van onze site. Tussen 17 en 21 uur kan je wat problemen ondervinden met het bestellen en kan onze site tijdelijk even offline zijn. Kom daarna snel terug om ons nieuwe design te bewonderen!

Kerstkaarten drukken

Vanaf €15,97

Laat de mooiste kerstkaarten drukken bij PeterPrint. Heb je een set unieke kerstkaarten ontworpen en wil je deze tegelijk laten drukken? Een complete set kerstkaarten drukken we bij PeterPrint gemakkelijk in één keer, zonder hoge opstartkosten per ontwerp. Wil je een kleine oplage kerstkaarten drukken? Geen enkel probleem! Omdat wij enkel digitaal drukken, kunnen we elk drukvel uniek inrichten. Hierdoor plaatsen we verschillende ontwerpen op hetzelfde drukvel, wat scheelt in de opstartkosten. Zo profiteer je van zeer lage opstartkosten per ontwerp, waardoor een kleine oplage kerstkaarten drukken al snel heel voordelig is! Wil je graag bijzondere kerstkaarten drukken? Kies dan voor een mooie papiersoort, zodat de kerstkaarten zeker opvallen. Je hebt keuze uit meer dan 14 papiersoorten, elk met een unieke uitstraling. Hierdoor zit de juiste papiersoort voor jouw kerstkaarten er altijd tussen.

Wil je kerstkaarten drukken met een zeer luxe afwerking? Kijk dan bij kerstkaarten met foliedruk, in de kleuren goud, zilver en brons. Dit product bereken je hier eenvoudig online.Lees meer

Kies het soort product

Kerstkaarten drukken bij PeterPrint

Ga jij je kerstkaarten drukken bij PeterPrint? Dan profiteer je onder andere van deze voordelen: • Zeer snelle levertijd
 • Hoge kwaliteit digitaal drukwerk
 • Meer dan 15 verschillende papiersoorten
 • Kies je eigen formaat en bepaal zelf de oplage
 • En natuurlijk zeer voordelig
 • Altijd gratis geleverd

Kerstkaarten drukken, hoe doen we dat?

Bij PeterPrint drukken we enkel op digitale HP Indigo drukpersen. Deze drukpersen staan bekend om de hoge kwaliteit digitaal drukwerk die ze produceren, vergelijkbaar met dat van een offset drukpers. Tegelijkertijd zijn onze digitale drukpersen zo flexibel als een printer, en hebben ze zeer lage opstartkosten. Hierdoor is een kleine oplage kerstkaarten drukken al snel voordelig. Ook meerdere ontwerpen kerstkaarten drukken wij eenvoudig tegelijk, waardoor de opstartkosten per ontwerp zeer laag zijn. Meerdere ontwerpen van een kerstkaart drukken wij zo eenvoudig in dezelfde bestelling. Dit scheelt niet alleen geld, maar ook veel tijd. Kerstkaarten drukken en versturen we vaak dezelfde werkdag nog!

Afwerkingen

Na het drukken van de kerstkaarten gaan de kaarten door naar de afwerking. Je kan er voor kiezen om de kerstkaarten te laten lamineren met een mat of glanzend laminaat. Zo worden de kerstkaarten beter beschermd tegen invloeden van buitenaf, en krijgen ze tegelijk ook een zeer luxe uitstraling! Voor bijzondere kerstkaarten is het mogelijk de hoeken van elke kerstkaart af te laten ronden. Zo krijgt de kerstkaart een exclusieve uitstraling! Ga je gevouwen kerstkaarten drukken? Dan rillen wij de vouw altijd. Hierdoor scheurt het papier tijdens het vouwen niet, en blijft elke kerstkaart mooi!

Meerdere ontwerpen

Heb je meerdere ontwerpen van een kerstkaart ontworpen, en wil je deze tegelijk laten drukken? Meerdere ontwerpen van een kerstkaart drukken wij eenvoudig tegelijk. Omdat onze digitale drukpers elk drukvel uniek kan bedrukken, worden de opstartkosten verdeeld over de verschillende ontwerpen. Dit scheelt enorm in kosten ten tijd. Geef eenvoudig het aantal ontwerpen van de kerstkaart aan in onze calculator bij het kopje 'aantal ontwerpen'.

Kerstkaarten drukken en personaliseren

Zoals al eerder genoemd worden alle kerstkaarten digitaal gedrukt. Hierdoor is het mogelijk om tijdens het drukken van kerstkaarten elke kaart te voorzien van een uniek nummer, kortingscode of NAW gegevens. Ideaal om de naam van de ontvanger op de kerstkaarten te laten drukken. Lees onderstaande aanleverspecificaties goed door voor meer informatie over personaliseren:Kerstkaart drukken met een boorgat

Ga je kerstkaarten drukken en wil je deze laten voorzien van een boorgat? Een boorgat is perfect voor bijzondere kerstkaarten, ideaal om een lint of touwtje doorheen te rijgen. Zo krijgt elke kerstkaart een uniek uiterlijk. Om er voor te zorgen dat wij het boorgat op de juiste plaats maken, is het belangrijk om onderstaande aanleverspecificaties door te lezen. Hierin leggen we precies uit wat we van je verwachten.Meer informatie

Heb je een vraag over kerstkaarten drukken, hoe de verschillende afwerkingen werken, het personaliseren van een kerstkaart, een boorgat toevoegen aan de kerstkaarten of over iets anders? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!