• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.

Drukken met witte inkt!

Papiersamples Witte inkt

Wij zijn gek op papiersoorten die niet vanzelfsprekend wit zijn. Denk bijvoorbeeld aan Kraftpapier of Gekleurd papier. Maar zulke papiersoorten komen natuurlijk nog beter tot zijn recht wanneer je het kunt bedrukken met witte inkt. En dat hebben we voor elkaar! Want vanaf nu kunnen wij ook met witte inkt drukken.

Foto's

Met de komst van witte inkt krijgt het drukken van foto's op gekleurd papier een compleet nieuwe betekenis. Want door het aanbrengen van een laag witte inkt; en hier vervolgens een foto overheen drukken, krijg je hetzelfde effect als een foto bedrukt op wit papier. Een wereld van verschil, het resultaat is fantastisch!

Aanleveren

Het aanleveren van drukwerk met witte inkt vergt wel een professioneel DTP klusje. Je moet namelijk de beschikking hebben over het programma Adobe InDesign. Vervolgens werk je in verschillende lagen, maak je een specifieke witte steunkleur aan en zorg je dat de optie overdruk aanstaat. Dit kan een ingewikkeld klusje zijn! Denk jij dat je hier wel uit komt? Dan hebben we hier de aanleverspecificaties voor je.

Bestellen

Je kunt witte inkt drukken op bijvoorbeeld ansichtkaarten of visitekaartjes. Op dit moment drukken wij witte inkt alleen op Kraftpapier en Gekleurd papier. Tijdens het bestelproces kies je bij 'bedrukking' voor een samenstelling met witte inkt, bijvoorbeeld: enkelzijdig fullcolour + wit (5/0).

Ben je nieuwsgierig geworden naar hoe witte inkt bedrukking er uit ziet op Kraft, Roze, Zwart, Lime of Grijs papier? Wacht dan niet langer en vraag vandaag nog een papiersample aan.