Grote foliedruk update in ons assortiment

Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

Nieuwe foliedruk en papiersoorten

Altijd al gedroomd van een regenboogeffect op je drukwerk? Tintoretto fan, maar mist er soms nog iets? Of is jouw lievelingskleur fonkelend koningsblauw? Je stoutste drukwerkdromen worden werkelijkheid. We hebben namelijk een heel grote update voor foliedruk: maar liefst 4 nieuwe foliesoorten en 2 nieuwe papiermogelijkheden voor foliedruk en Spot-UV lak! Lees snel verder om erachter te komen welke dit zijn.

4 nieuwe kleuren foliedruk

Foliedruk is een supertoffe afwerking om je drukwerk een bijzondere glans te geven. Vanaf de eerste foliedruk-introductie bij PeterPrint kan je al kiezen uit folie in de kleur goud, zilver, brons en roségoud. Prachtige, klassieke kleuren die elk ontwerp naar een hoger niveau tillen. Alsof dit nog niet genoeg is, hebben we 4 nieuwe kleuren aan ons assortiment toegevoegd. Vier folies die minstens zo gaaf zijn als onze basiskleuren! Ontdek ze hieronder:

Psychedelisch effect

Misschien wel onze grote favoriet van alle nieuwkomers: holografische foliedruk! Met deze nieuwe afwerking creëer je effecten waar je helemaal bij wegdroomt. Het is een zilverachtige folie in de basis, maar wanneer je het papier heen en weer beweegt, ontstaan er de mooiste reflecterende kleuren. Hoe dit precies werkt, lees je in onze blog over holografische foliedruk.

Holografische foliedruk is heel breed toe te passen. Wat dacht je van teksten die met de regenboog meekleuren in het licht? Perfect voor mooie kaarten met foliedruk, of visitekaartjes met foliedruk.

Koningsblauwe glinsteringen

Als je voor een elegante uitstraling wil gaan met een koninklijke touch, dan is blauwe foliedruk echt geweldig! Denk bijvoorbeeld aan sierlijke, blauwe handlettering. Maar blauwe foliedruk kan met zijn metallic look ook heel futuristisch ogen. Strakke ontwerpen komen heel gaaf uit met blauwe foliedruk, bijvoorbeeld op een zwarte achtergrond (denk aan zwart papier, waar we straks meer over vertellen!). 

Zwarte details

Wil jij een basic look, met net dat beetje extra? Dan is zwarte foliedruk echt iets voor jou. Zwarte foliedruk is perfect om bepaalde teksten, lijnen, of zwart-wit illustraties uit te lichten. In tegenstelling tot de andere foliekleuren, heeft zwarte foliedruk geen metallic look. Wel heeft het een prachtige glans, en is de folie licht opdikkend. Hierdoor kun je de folie ook goed voelen!

2 nieuwe foliegeschikte papiersoorten

Extra luxe Tintoretto

Heb je even? Want dit is wel héél bijzonder. Eén van de meest bestelde papiersoorten Tintoretto Gesso is nu foliegeschikt. Ja, je leest het goed. Deze ongestreken papiersoort met gehamerde structuur kan je nu met foliedruk en Spot-UV lak bedrukken! Althans, het is een nieuwe papiersoort die we hebben toegevoegd en sprekend op Tintoretto Gesso lijkt. Deze foliegeschikte papiersoort heet Tintoretto Deluxe. De naam zegt het al: dit is de luxere variant van de originele Tintoretto. Hiermee maak je jouw wenskaarten, trouwkaarten, geboortekaartjes of ander drukwerk voortaan extra chique met een laagje folie of lak. Let op: Door de gehamerde structuur kan de folie wel wat gaan vloeien en dichtlopen.

Wit op zwart

Vind jij zwart papier ook zo gaaf? Bij Zwart papier krijgen ook de randen van je drukwerk een zwarte rand, in tegenstelling tot wit papier met zwarte bedrukking. Deze papiersoort kan je met witte inkt bedrukken voor toffe contrasten, en nu ook met foliedruk en Spot-UV lak! Denk aan zwarte uitnodigingen met gouden letters, of impactvolle zwarte visitekaartjes met holografische details!

Ben jij helemaal Wednesday Addams? Ga dan voor Zwart papier met zwarte foliedruk. Duistere vibes gegarandeerd. 

Nieuwe foliedruk: samples aanvragen

Ben je benieuwd geworden naar de foliedruk en papiersoorten? Vraag dan samples aan, zodat je ze ook in het echt kan bekijken!

Vraag hier foliedruk samples aan

Foliedruk bestellen

Wil je meteen aan de slag met deze nieuwe folies en papiersoorten? Bekijk hier alle producten met foliedruk en sla je slag.