Presentatiemappen drukken

Presentatiemappen, ook wel offertemappen, zijn perfect te gebruiken om offertes of brochures in eigen huisstijl te presenteren aan klanten of zakenrelaties. Een presentatiemap in A6-formaat is daarnaast super leuk om je eigen ontworpen kaartenset in op te bergen. Omdat we digitaal drukken, zijn we flexibel, en kunnen we jouw mappen al vanaf één exemplaar drukken. Je hebt keuze uit verschillende papiersoorten en formaten. Ook kun je kiezen voor een extra vulhoogte van 5 mm. Om het je nog gemakkelijker te maken hebben we standaard stansvormen ontwikkeld, die je als uitgangspunt kunt nemen. Dit zijn de stansvormen waarmee we al onze presentatiemappen stansen.

Samenstellen en prijs Aanleverspecificaties

Presentatiemappen drukken

Start opnieuw
De opgegeven productgrootte is ongeldig
Opslaan
Toon minder papiersoorten
Er zijn op dit moment geen gewichtsopties beschikbaar voor deze papiersoort. Kies een ander papiersoort.

Oplage en prijs

Oplage Excl. BTW Incl. BTW
Selecteer eerst het aantal stuks hierboven.

Productiesnelheid

Verwacht:
De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geüpload. Dit is geen 100% garantie, door calamiteiten of vertragingen in de verzending kan dit een dagje langer duren.

Uploaden doe je via ons uploadsysteem na het afrekenen. Prijzen zijn excl. BTW en incl. gratis verzending.
Weet je het zeker? Als je ervoor kiest om opnieuw te beginnen, gaan alle gekozen opties verloren. Start opnieuw

Samenvatting

Alle details

Presentatiemappen drukken bij PeterPrint

Productinformatie

Een presentatiemap, ook wel offertemap genoemd, maakt je huisstijl helemaal compleet. Ze zijn ideaal om jouw zakelijke documenten netjes op te bergen en te presenteren. Daarnaast versterkt een presentatiemap jouw branding door de herkenbare huisstijl op je map. Bij online drukkerij PeterPrint kies je helemaal zelf hoe je jouw presentatiemap wil bedrukken.

Denk bijvoorbeeld aan je eigen logo of huisstijlkleuren. Zo is je presentatiemap ook meteen herkenbaar. Daarnaast kun je kiezen voor bedrukking aan de binnenkant. In de binnenkant kun je ook sleufjes maken om er een visitekaartje in te steken, zie hiervoor onze stansvorm. Handig om gelijk je visitekaartjes mee te geven aan klanten!

Toon alle productinformatie

Je kunt bij ons kiezen uit vier verschillende papiersoorten, waardoor je altijd de juiste uitstraling voor je presentatiemap hebt. Kies uit:

Om je presentatiemappen compleet te maken, kun je ook sluitzegels drukken. Zo blijft de kaft van de map goed vast zitten. Dit is vooral gaaf bij het verzenden van een kaartenset!

Offertemappen drukken

We kunnen de offertemappen of presentatiemappen in verschillende formaten drukken: A4, A5 en A6. Deze mappen zijn net iets groter dan de standaard formaten, waardoor jouw documenten er gemakkelijk in passen. Het meest gekozen is het A4-formaat, waarvan de map 515 mm x 369 mm is. In de A4-map kun je voorgestanste gleufjes voor je visitekaartje stansen. Bestel daarom ook meteen je visitekaartjes voor in de offertemap. De visitekaartjes van 85 mm x 55 mm passen precies in de gestanste gleufjes van de stansvorm. Zo heeft de klant je contactgegevens altijd bij de hand!

Ook drukken we de offertemappen of presentatiemappen in het kleinere A5-formaat (368 x 263 mm) of A6-formaat (267 x 191 mm). Het A6-formaat is perfect om een stapeltje kaarten in op te bergen. Leuk voor de verkoop van een kaartenset! Bij alle formaten kun je daarom ook 5 mm vulhoogte bestellen, zodat ook een grotere inhoud er gemakkelijk in past.

Stansvorm voor presentatiemappen

Om het je extra gemakkelijk te maken hebben we stansvormen voor onze luxe presentatiemappen ontwikkeld. Dit zijn de stansvormen die wij gebruiken om elke presentatiemap te stansen. Maak je presentatiemap dus gewoon in het gedownloade bestand op. Handig!

Mooie afwerkingen

Wil je een extra stevige presentatiemap? Kies dan voor laminaat over het papier heen. Dit kan mat of glanzend laminaat zijn, en je kunt kiezen voor dubbelzijdig of enkelzijdig lamineren. Het lamineren van je presentatiemap zorgt niet alleen voor een extra beschermlaag voor invloeden van buitenaf, maar geeft ook meteen een luxe uitstraling aan de map.

Hoe bedrukken we de mappen?

We drukken je presentatiemappen enkel- of dubbelzijdig, afhankelijk van jouw keuze tijdens het bestellen. We drukken je mappen op HP Indigo’s: drukpersen die hoge kwaliteit drukwerk leveren, vergelijkbaar met dat van een offset drukpers. Ook zijn deze persen zo flexibel als een printer. Hierdoor kun je presentatiemappen al drukken vanaf één exemplaar en zonder hoge opstartkosten. Perfect als je op zoek bent naar een kleine oplage presentatiemappen!

Nadat we jouw presentatiemappen hebben gedrukt, gaan de grote plano drukvellen door naar de afwerking. Afhankelijk van jouw wensen kunnen de presentatiemappen hier gelamineerd worden. Daarna gaan de vellen door naar de stansmachine. Hier worden de presentatiemappen uit het drukvel gestanst, eventueel met sleufjes voor een visitekaartje, en tegelijkertijd worden ze gerild. Zo kun je ze na ontvangst goed vouwen, zonder dat het papier scheurt. Let op: de presentatiemappen worden plano (ongevouwen) bij je afgeleverd. Daarom een vouwtip voor je: gebruik een liniaal om strakke lijnen in je presentatiemap te vouwen.

Meerdere ontwerpen presentatiemappen drukken

Net als bij de rest van ons drukwerk, kun je ook bij presentatiemappen meerdere ontwerpen tegelijk laten drukken. De drukpersen die we gebruiken kunnen elk drukvel uniek bedrukken, waardoor meerdere ontwerpen geen enkel probleem is. Zo betaal je maar één keer de opstartkosten, in plaats van opstartkosten per ontwerp. Perfect als je meerdere ontwerpen van dezelfde presentatiemap wilt drukken, bijvoorbeeld voor verschillende afdelingen of een presentatiemap in een andere taal.

Meer informatie

Heb je vragen over het drukken van presentatiemappen, of ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

Aanleverspecificaties

Algemene aanleverspecificaties

gerelateerd drukwerk

Visitekaartjes drukken Ansichtkaarten drukken Stickervellen drukken
We helpen je graag verder
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Quellinstraat 49, Antwerpen Algemene voorwaarden Cookies Klachten
Logo PeterPrint wit outline

Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken