• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.

Papierformaten bij PeterPrint

Niet alleen de papiersoort is belangrijk bij het drukken van drukwerk, maar ook het formaat van het papier is erg belangrijk. Bij PeterPrint drukken we volledig digitaal op HP Indigo drukpersen, en kunnen wij maximaal op B2 formaat drukken. B2 formaat? Een aantal mensen zullen precies weten waar we het over hebben, maar naast de standaard A-formaten (A1, A2, A3 etc.) bestaan er ook nog andere formaten papier, waaronder de B-formaten. Hieronder vind je een lijst van de formaten papier die je bij ons kunt laten bedrukken.Bij ons kan je drukken vanaf B2 formaat, tot 40x40 mm. Grotere formaten krijgen we helaas niet door de drukpers, en kleiner dan 40x40 mm kunnen we helaas niet snijden. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust even contact met ons op voor advies of lees onze blog voor tips en trucs.

Ben je benieuwd naar de verschillende papiersoorten die wij hebben, en wil je ze graag in handen hebben? Vraag dan hier onze gratis samplebox aan!