• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
In verband met de Wapenstilstanddag worden pakketten in België niet op maandag 11 november afgeleverd maar een werkdag later.

A2 Formaat

Een stuk papier op A2 formaat heeft de afmeting van 420 x 594 mm, oftewel 42 x 59,4 cm. We werken in Nederland weinig tot niet met inches, maar de afmetingen van een A2 formaat is 16,5 x 23,4 inches. Het A2 formaat wordt zeer veel gebruikt voor het drukken van posters, affiches en andere groot drukwerk. Hieronder vind je een gemakkelijk overzicht van de afmetingen van A2 in een tabel:


Papierformaat Lengte x breedte in millimeters Lengte x breedte in centimeters Lengte x breedte in inches
Hoe groot is het A2 formaat? 420 x 594 mm 42 x 59,4 cm 16,5 x 23,4 inches

Wat betekent de "A" in de verschillende papierformaten?

Het "A" formaat van papier komt uit het DIN formaat (Deutsches Institut für Normung). Het DIN formaat gaat uit van het principe dat de formaten van het papier verdubbelt of gehalveerd kunnen worden. Zo kan je 2 keer een A3 formaat uit een A2 formaat halen, en is A2 de helft van het grote A1 formaat.