• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.

Bestelling wijzigen of annuleren

Wil je jouw geplaatste bestelling wijzigen of annuleren? Neem dan direct contact op. Het kan zijn dat je bestelling al in productie is genomen, waardoor deze niet meer gewijzigd of geannuleerd kan worden. Ik wil altijd even kijken of het al op de pers ligt.Heb je per ongeluk de verkeerde specificaties geselecteerd en is je order nog niet in productie? Neem dan ook even contact op, dan crediteer ik je order meteen zodat je deze opnieuw kunt bestellen met de juiste specificaties. Omdat jouw order exact gekoppeld is met de persen kan ik dit zelf niet veranderen waardoor je de bestelling even opnieuw moet plaatsen.Terug naar klantenservice