• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
Omdat de decembermaand altijd extra druk is voor de transportbedrijven kan het zijn dat je pakketje er een dagje langer over doet. Bestel je drukwerk dus op tijd :) Lees meer

Speciale afwerking: UV spotlak

Afwerking


Als we het over een bijzondere afwerking hebben, dan hebben we het natuurlijk over Spot UV lak. Met Spotlak, ook wel spotvernis genoemd, kun je een specifiek onderdeel van je ontwerp uitlichten aan de hand van een laklaag. De glanzende laag wordt op een precieze plek (spot) op je ontwerp aangebracht.

Spotlak kunnen we toepassen op bijna al je drukwerk. Het wordt vaak gebruikt bij de volgende items:

 • Op een visitekaartje
 • Op een boek of magazine
 • Op flyers of cadeaubonnen

 • Kortom, je kunt zelf bepalen wat met een elegant glanslaagje in het oog zal springen! UV spotlak komt het best tot zijn recht op drukwerk voorzien van mat laminaat; zodat je een duidelijk contrast creëert.

  Let op: deze afwerking heeft vrij hoge opstartkosten. Voor bijvoorbeeld 50 visitekaartjes is UV Spotlak dus wel een dure toevoeging!

  Hoe lever je een ontwerp met spotlak als drukbestand aan?

  UV Spotlak is niet voor iedereen weggelegd, het vergt namelijk wel wat ontwerpskills :-). Naast het drukbestand, ontvangen we graag een bestand met alleen de UV Spotlak aangegeven. Belangrijk is dat dit vectoren zijn en geen afbeeldingen! Je kunt de spotlak het beste aangeven in een PMS kleur of bijvoorbeeld 100% Zwart. Geen fullcolour dus! Met deze laag geef je dus precies aan welk deel glanzend wordt.

  Heb jij een ontwerp dat je graag wil laten bedrukken met UV spotlak? Neem dan gerust contact met ons op! We helpen je graag verder.