Toggle Nav
Op maandag 13 april (Tweede Paasdag) zijn we gesloten. Op deze dag wordt er niet geproduceerd en levert DHL geen pakketjes af. De verwachte leverdatum houdt al rekening met deze vrije dag.
Status i.v.m. coronavirus: Momenteel geen problemen Lees meer

Visitekaartjes met spot-UV lak

Opvallende visitekaartjes drukken? Kies dan voor visitekaartjes met spot-UV lak, zodat jouw visitekaartjes opvallen tussen die van alle anderen. Wanneer je kiest voor visitekaartjes met spot-UV lak kun je bepaalde gedeeltes van de visitekaartjes laten voorzien van een glanzende laag, die mooi afsteekt tegen het matte van het papier. Kies er bijvoorbeeld voor om het logo van je bedrijf in spot-UV uit te laten voeren, gegarandeerd dat klanten dit gaat opvallen!Wil je wel een opvallend visitekaartje, maar is spot-UV lak niet precies wat je zoekt? Kijk dan eens bij visitekaartjes met foliedruk, waarbij je kunt kiezen uit goudfolie, zilverfolie of bronsfolie. Dit product kun je hier berekenen.
Kies het soort product

Aanleverspecificaties

Download de aanleverspecificaties voor dit product:

Om perfect drukwerk te maken hebben we ook een goed bestand van je nodig. Check de aanleverspecificaties daarom goed voor je aan de slag gaat!

Bekijk aanleverspecificaties

Aanvullende aanleverspecificaties:

  • Algemene aanleverspecificaties
  • Boorgat
  • Meerdere ontwerpen drukken