• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
In verband met de Wapenstilstanddag worden pakketten in België niet op maandag 11 november afgeleverd maar een werkdag later.

Visitekaartjes met spot-UV lak

Vanaf €68,67

Opvallende visitekaartjes drukken? Kies dan voor visitekaartjes met spot-UV lak, zodat jouw visitekaartjes opvallen tussen die van alle anderen. Wanneer je kiest voor visitekaartjes met spot-UV lak kun je bepaalde gedeeltes van de visitekaartjes laten voorzien van een glanzende laag, die mooi afsteekt tegen het matte van het papier. Kies er bijvoorbeeld voor om het logo van je bedrijf in spot-UV uit te laten voeren, gegarandeerd dat klanten dit gaat opvallen!Wil je wel een opvallend visitekaartje, maar is spot-UV lak niet precies wat je zoekt? Kijk dan eens bij visitekaartjes met foliedruk, waarbij je kunt kiezen uit goudfolie, zilverfolie of bronsfolie. Dit product kun je hier berekenen.Lees meer

Kies het soort product

Produceren van visitekaartjes met spot-UV lak

Wil je de hoogste kwaliteit visitekaartjes met spot-UV lak laten drukken? Dan ben je bij PeterPrint aan het goede adres. Wij drukken enkel op HP Indigo drukpersen, zodat je zeker weet dat je topkwaliteit drukwerk ontvangt. Deze persen hebben de flexibiliteit van een printer met de hoge kwaliteit van een traditionele drukpers. Hierdoor is het al voordelig om visitekaartjes met spot-UV lak in kleine oplages te drukken, of meerdere ontwerpen visitekaartjes tegelijk te laten drukken, zonder de hoge opstartkosten per ontwerp.Wanneer wij de visitekaartjes met spot-UV lak hebben gedrukt, worden de grote drukvellen schoongesneden naar het bestelde formaat. Tijdens het bestellen kun je kiezen uit een viertal papiersoorten waaronder MC mat, enkelzijdig gestreken sulfaatkarton, dubbelzijdig gestreken sulfaatkarton en King HVO. Van deze papiersoorten is King HVO de vreemde eend in de bijt, dit is namelijk een ongestreken papiersoort. De gestreken papiersoorten krijgen standaard een mat laminaat, zodat de spot-UV lak extra opvalt. Omdat een ongestreken papiersoort niet gelamineerd kan worden, krijg je met King HVO een unieke uitstraling van je visitekaartjes. Zo weet je zeker dat de visitekaartjes met spot-UV lak extra opvallen!

Spot-UV lak samples

Ben je geïnteresseerd in spot-UV lak, en wil je dit graag even zelf zien en voelen? Vraag dan hier de gratis sample box aan, dan sturen we deze zo snel mogelijk naar je toe.

Andere afwerkingen

Naast visitekaartjes met spot-UV lak kun je ook een aantal andere afwerkingen toe laten voegen. Zo kun je bijvoorbeeld ervoor kiezen om de visitekaartjes te laten rondhoeken, waarbij we de hoeken van de kaartjes afronden. Hierdoor ontstaat een speels effect, en ook de hoekjes vouwen hier niet door om. Ook kun je kiezen om een boorgat toe te laten voegen aan de visitekaartjes met spot-UV lak. Om er zeker van te zijn dat dit goed gaat, hebben we onderstaande aanleverspecificaties ontwikkelt. Lees deze even goed door:Aanleveren van visitekaartjes met spot-UV lak

Ga je visitekaartjes met spot-UV lak drukken? Lees onderstaande aanleverspecificaties even goed door:

Meer informatie

Ben je nog niet helemaal overtuigd, wil je wat meer informatie over visitekaartjes met spot-UV lak, heb je vragen over de papiersoorten of over iets anders? Neem dan gerust even contact met ons op, we helpen je graag!