• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
Omdat de decembermaand altijd extra druk is voor de transportbedrijven kan het zijn dat je pakketje er een dagje langer over doet. Bestel je drukwerk dus op tijd :) Lees meer

Ansichtkaarten drukken kleine oplage

Vanaf €16,14

Ben je van plan om ansichtkaarten te drukken in kleine oplage? Dan ben je bij PeterPrint precies op de juiste plek! Door onze flexibele productiemethodes produceren we al vanaf 1 exemplaar. Een bijkomend voordeel is onze levertijd, we kunnen vaak namelijk al binnen één werkdag bij je leveren. Natuurlijk hebben we verschillende mooie papiersoorten voor je, waaronder een aantal speciaal voor ansichtkaarten.

Lees meer

Kies het soort product

Ansichtkaarten drukken in kleine oplage?

 • Altijd snel geleverd
 • Erg lage prijzen
 • Gespecialiseerd in kleine oplages
 • Veel keuze tussen papiersoorten
 • De beste kwaliteit drukwerk

Productie van de ansichtkaarten

We drukken alle ansichtkaarten op de beste persen van HP Indigo. Deze persen staan garant voor de beste kwaliteit digitaal drukwerk, dit maakt het mogelijk om ook in kleine oplage te produceren. In tegenstelling tot andere online drukkers kun je bij ons heel eenvoudig je eigen formaat invoeren, standaard bestaat bij ons dus niet! Daarnaast hebben we veel verschillende papiersoorten beschikbaar voor ansichtkaarten. Glanzend, beschrijfbaar of met een structuur; je bepaalt het helemaal zelf. Ook als je meerdere ansichtkaarten tegelijk wilt bestellen hanteren wij geen hoge opstartkosten, een unieke kaartenset is hierdoor erg voordelig!

Afwerkingen

Na het drukken op grote vellen, snijden we je ansichtkaarten naar het gekozen eindformaat. Hierdoor ontstaan er geen witte randen en loopt de bedrukking tot de rand door. Voor wat extra luxe en bescherming, voor als je de kaarten per post verstuurt, kun je bij sommige papiersoorten kiezen voor een (enkel- of dubbelzijdig) mat of glanslaminaat. Als je een speels effect wilt creëren dan is het ook mogelijk om je hoeken af te ronden. Deze mooie ronde hoekjes maken het net iets specialer. Heb je gekozen voor een gevouwen ansichtkaart? Dan rillen we deze meestal, zodat ze handig te vouwen zijn zonder dat je papier breekt.

Verschillende ontwerpen

Je kunt ook heel goedkoop meerdere ontwerpen ansichtkaarten drukken in kleine oplage. Als je van elke versie hetzelfde aantal nodig hebt dan kun je aan het einde van de calculatie het aantal ontwerpen selecteren.

Gepersonaliseerde ansichtkaarten

Je kunt je ansichtkaarten ook personaliseren. Ideaal als je direct het adres wilt mee drukken van de geadresseerde. Zo hoeft er niets handmatig geschreven te worden maar kun je de kaarten handig via de post versturen! Kies hiervoor de optie Personaliseren en vervolgens voor Meedrukken NAW gegevens.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op!