B2 posters drukken

Wil je een evenement aankondigen of een nieuw product in de spotlight zetten? Laat dan een B2 poster drukken. Ook voor het afdrukken van een mooie foto of artwork is het B2-formaat (50 x 70 cm) perfect. Bij PeterPrint druk je jouw B2 posters op de mooiste papiersoorten. Er zit er altijd wel eentje tussen die bij jouw ontwerp past!

Samenstellen en prijs Aanleverspecificaties

B2 posters drukken

Start opnieuw
De opgegeven productgrootte is ongeldig
Opslaan
Toon minder papiersoorten
Er zijn op dit moment geen gewichtsopties beschikbaar voor deze papiersoort. Kies een ander papiersoort.

Oplage en prijs

Oplage
Excl. BTW Incl. BTW
Selecteer eerst het aantal stuks hierboven.
Verwacht:
De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geüpload. Dit is geen 100% garantie, door calamiteiten of vertragingen in de verzending kan dit een dagje langer duren.

Uploaden doe je via ons uploadsysteem na het afrekenen. Prijzen zijn excl. BTW en incl. gratis verzending.
Weet je het zeker? Als je ervoor kiest om opnieuw te beginnen, gaan alle gekozen opties verloren. Start opnieuw

Samenvatting

Alle details

Zelf B2 posters ontwerpen en laten drukken

Productinformatie

Bij digitale drukkerij PeterPrint lever je voor jouw B2 posters een drukklaar ontwerp aan. Lees onze blog voor onze ontwerptips voor posters. Jouw ontwerp upload je na het bestellen in onze uploadtool. We controleren jouw poster altijd persoonlijk op druktechnische foutjes.

We drukken de B2 posters op digitale drukpersen. Jouw posterontwerp wordt hiermee haarscherp afgedrukt. Het voordeel van digitaal drukken is dat je een eigen aantal kan kiezen, al vanaf één stuk. Ook bestel je gelijk meerdere ontwerpen in één keer. Dit geef je onder het kopje ‘Aantal ontwerpen’ aan.

Toon alle productinformatie

Welk papier kan ik kiezen voor het drukken van B2 posters?

Bij PeterPrint heb je een grote keuze aan papiersoorten voor het afdrukken van B2 posters. Je kan kiezen uit gestreken of ongestreken papiersoorten. Voor een glanzende poster kies je voor MC glanzend. HVO Offset is de meest gekozen papiersoort onder ongestreken papiersoorten. Wil je liever een duurzame poster? Bestel dan op Rebello of PaperWise. Voor een poster met textuur bestel je Tintoretto Gesso.

Ook hebben we voor B2 posters speciaal posterpapier: BlueBack. De ruwe lichtblauwe achterkant zorgt ervoor dat je de poster makkelijk kan opplakken, en dat de ondergrond niet doorschijnt. Posters op BlueBack kan je buiten hangen voor kortstondig gebruik. 

Twijfel je nog? Bestel ons Sampleboek om alle papiersoorten thuis te bekijken.

Druk unieke B2 posters met deze opties

Als je de B2 posters extra wil beschermen, dan kan je bij onze gestreken papiersoorten de posters laten lamineren. Je hebt keuze uit glanzend, mat, krasvast mat of soft touch mat laminaat. Naast bescherming, geeft laminaat de poster extra stevigheid en een luxe uitstraling. 

Verder kan je B2 posters ook afwerken met het glinsterende foliedruk, zoals goudfolie. Bestel deze variant onder posters met foliedruk

Goedkoop posters afdrukken in B2-formaat bij PeterPrint

Bij PeterPrint laat je B2 posters voordelig in de hoogste kwaliteit afdrukken, in zowel kleine als grote oplages. Doordat we digitaal drukken is het afdrukken van jouw posters in B2 formaat voordeliger dan offset drukken, vooral in kleine oplages. 

Posters drukken van elk formaat bij PeterPrint

Het B2-formaat heeft een afmeting van 50 x 70 cm. Bij PeterPrint is dit het grootste posterformaat. Wil je liever een slagje kleiner? Je bestelt bij ons de volgende A-formaten:

Ook is het mogelijk om je eigen formaat te bestellen. De minimumafmeting is 105 x 148 mm en het maximum is 500 x 700 mm. Hierdoor bestel je bijvoorbeeld ook vierkante posters. Lees meer over posterformaten in onze blog.

Vergeet niet de aanleverspecificaties voor posters door te lezen voordat je een bestelling plaatst. Heb je hulp nodig bij het bestellen van posters? Neem dan gerust contact met ons op.  

Aanleverspecificaties

Algemene aanleverspecificaties

gerelateerd drukwerk

Posters drukken Posters met foliedruk
We helpen je graag verder
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Quellinstraat 49, Antwerpen Algemene voorwaarden Cookies Klachten
Logo PeterPrint wit outline

Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken