• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.

Onze milieuvriendelijke papiersoorten

Milieuvriendelijk papier

In ons papierassortiment hebben we 3 soorten waar we bijzonder trots op zijn. Namelijk onze milieuvriendelijke toppers: Biotop, Paperwise en Kraft! Alle drie zijn voorzien van een FSC-keurmerk, waardoor je zeker weet dat je 'groen' bezig bent. Ook al gebruik je geen groen in je ontwerp ;-).

Biotop

Biotop is één van onze elegante papiersoorten door zijn natuurlijke luxe uitstraling. Het is 100% chloorvrij gebleekt. Hierdoor is het verwerkingsproces een stuk vriendelijker voor ons milieu, fijne gedachte dus! Omdat Biotop geen optische witmakers bevat, behoud het een mooie natuurlijke creme tint. Met een FSC-keurmerk, een ware topper in ons aanbod!

Paperwise

Waarom afval verspillen als we het ook opnieuw kunnen gebruiken? Dat is precies wat Paperwise zo 'wijs' maakt! De wijsheid zit 'm in landbouwafval dat opnieuw wordt gebruikt. Denk dan aan de grote hoeveelheid bladeren en stengels die overblijven van een oogst. Door dit te bewerken tot grondstof voor papier en karton hebben de slimmerds achter Paperwise een uniek papiersoort op de markt gebracht. En trots dat we zijn dat wij het in ons assortiment hebben en er fantastisch drukwerk op kunnen leveren!

Kraft

Kraftpapier is misschien wel de meest unieke papiersoort die we hebben. We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar is als een bom in ons assortiment toegevoegd. Met zijn karton uitstraling is Kraft heel geschikt voor hippe designs. Ons Kraftpapier is 100% gerecycled (post consumer) en zuurvrij, wat betekent dat het papier veel langer meegaat. Niet alleen mooi op het oog dus, maar ook hoogwaardig kwaliteit en milieuvriendelijk.

Nieuwsgierig geworden naar deze papiersoorten? Vraag dan gerust onze papiersamples aan!