• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.

Kaarten drukken kleine oplage

Vanaf €16,14

Wil je kaarten drukken in kleine oplage? Kies dan voor PeterPrint! Wij bieden je namelijk de hoogste kwaliteit digitaal drukwerk, waardoor het mogelijk is om al vanaf 1 exemplaar te bestellen. We leveren je kaarten zowel gevouwen als ongevouwen en er is een ruime keuze aan papiersoorten. Veel kaarten leveren we al binnen één werkdag, handig als je spoed hebt. Daarnaast bestel je heel voordelig meerdere ontwerpen tegelijk en kun je zelf het formaat kiezen.

Lees meer

Kies het soort product

Kaarten drukken kleine oplage bij PeterPrint

Als je besluit om je kaarten bij PeterPrint te drukken profiteer je van deze voordelen: • Altijd supersnel geleverd
 • Al vanaf 1 exemplaar mogelijk
 • Veel verschillende papiersoorten
 • Topkwaliteit digitaal drukwerk
 • Hele lage prijzen

Productie van kaarten in kleine oplage

Al je kaarten drukken we in kleine oplage digitaal op HP Indigo drukpersen. Daarom kunnen we ze al vanaf 1 exemplaar voor je produceren. Omdat de onze persen erg flexibel zijn, zijn we in staat om erg snel te leveren. Veel kaarten worden al binnen 1 werkdag bij je geleverd, afhankelijk van de afwerking. We hebben veel verschillende papiersoorten voor je, waaronder een aantal speciale soorten met een mooi reliëf of parelmoereffect. Het formaat en de oplage kun je helemaal zelf bepalen, we houden ons zeker niet aan de standaard formaten!

Afwerking van gedrukte kaarten

Na het drukken op grotere vellen gaan de kaarten door naar de afwerking. Hier snijden we je kaarten altijd naar het gewenste eindformaat. Maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk. Zo kunnen we je kaarten voorzien van een mat- of glanslaminaat voor extra luxe en bescherming, of we kunnen de hoeken mooi afronden voor een speels effect. Als je hebt gekozen voor een gevouwen kaart dan heb je de keuze uit rillen of vouwen. Rillen wordt gedaan als dik papier gevouwen moet worden, om te zorgen dat het papier niet scheurt.

Verschillende opmaken

Wil je verschillende opmaken met hetzelfde aantal tegelijk bestellen? Kies dan heel eenvoudig voor Aantal ontwerpen.

Gepersonaliseerde kaarten

Natuurlijk kunnen we ook meteen het adres van de ontvanger voor je meedrukken. Kies dan voor de optie ‘Personaliseren met NAW gegevens.

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust even contact met ons op, dan helpen we je snel verder!