Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken

foliedruk goud

Zet je ontwerp in de schijnwerpers met gouden foliedruk! Hierdoor wordt je drukwerk niet alleen uniek, maar krijgt het ook een luxe uitstraling. Gouden foliedruk voegt een vleugje exclusiviteit en verfijning toe. Kies zelf een deel van je ontwerp dat je extra wil laten glanzen. Hoe ga je deze schitterende afwerking gebruiken voor jouw ontwerp?

Wat is gouden foliedruk?

Gouden foliedruk is een van onze populairste afwerkingen. We brengen hierbij een dunne laag gouden folie aan op specifieke delen van het drukwerk die jij hebt gekozen, dus laat je creativiteit de vrije loop!

Papiersoorten voor foliedruk

Niet elk type papier is geschikt voor foliedruk. Uniek bij PeterPrint is dat we, naast de gebruikelijke gestreken papiersoorten, ook ongestreken papiersoorten kunnen voorzien van foliedruk. Dit zijn de volgende papiersoorten:

Gestreken papiersoorten

Ongestreken papiersoorten

Aanleverspecificaties voor gouden foliedruk

Om te zorgen dat jouw gouden foliedruk er straks perfect uitkomt, hebben we een correct aangeleverd drukbestand van je nodig. Volg onze aanleverspecificaties voor foliedruk om zeker te zijn van een schitterend resultaat. Bekijk onze stap-voor-stap tutorials om je drukbestand in InDesign of Illustrator voor te bereiden.

Aan de slag met gouden foliedruk

Klaar om te beginnen met foliedruk? Duik dan nu meteen in een van de onderstaande categorieën en verken alle opties!