• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.

Kaarten drukken

Vanaf €16,14

Kaarten drukken is bij PeterPrint een fluitje van een cent. Zo drukken wij postkaarten, verhuiskaartjes, uitnodigingen, geboortekaartjes en nog veel meer. Om het je nog gemakkelijker te maken kan je zelf het formaat en het soort kaart bepalen! En mochten de kaarten echt veel haast hebben, zit je bij PeterPrint goed. In de meeste gevallen versturen we de kaarten nog dezelfde werkdag als je voor 16:00 bestelt!

Lees meer

Kies het soort product

Kaarten drukken bij PeterPrint

De mooiste kaarten laat je eenvoudig en snel drukken bij PeterPrint. Je profiteert dan onder andere van:

 • Scherpe prijzen
 • Eigen formaatkeuze
 • Veel verschillende papiersoorten
 • Specialist in kleine oplages kaarten
 • Hoge kwaliteit digitaal drukwerk

Productie

Bij PeterPrint drukken we je kaarten uitsluitend digitaal op HP Indigo persen. De kwaliteit van deze persen is vergelijkbaar met offset drukwerk. Door de lage opstartkosten is het laten drukken van kaarten zeer voordelig op deze manier. Ook is het drukken van meerdere ontwerpen tegelijk geen probleem.

De papiersoort

Als digitale drukker willen we onze klanten graag de meeste keuze bieden, ook op het gebied van papier. Speciale kaarten drukken op bijvoorbeeld een andere papiersoort is dan ook geen enkel probleem bij ons. Juist omdat wij zoveel verschillende soorten papier hebben, kan je bij ons altijd de perfecte kaarten drukken!

Afwerking

Het is misschien wel één van de belangrijkste onderdelen van een kaart, het kiezen van de juiste afwerking. Zo kan je kiezen voor afgeronde hoeken, voor een speciaal effect. Of je kunt de kaart laten lamineren, zodat deze extra beschermd is en een luxe uitstraling krijgt. Wanneer je kiest voor lamineren raden wij aan dit niet te gebruiken bij ongestreken papiersoorten, omdat er dan lucht tussen de kaart en het laminaat kan komen. Mocht je kaarten drukken waar een vouw in zit, is het verstandig te kiezen voor afwerking rillen. Dit maakt het gemakkelijker de kaart te vouwen zonder dat deze scheurt, en geeft de kaarten een professionele uitstraling.

Boorgat

Een kaart met boorgat is anders dan de rest, en valt daarom snel op. Ga je kaarten drukken met een boorgat? Download en lees dan even de onderstaande aanleverspecificaties. Hierin wordt uitgelegd hoe je de bestanden aan moet leveren voor een perfect resultaat!Personaliseren

Heb je je oog laten vallen op een gepersonaliseerde verhuiskaart, geboortekaartje of kerstkaart? Natuurlijk kan je bij ons ook kaarten drukken met een gepersonaliseerd tintje. Download en lees dan onderstaande aanleverspecificaties even door, hierin leggen we precies uit hoe het werkt:Witte inkt

Wil jij kaarten drukken met witte inkt? Natuurlijk kunnen wij dit verzorgen, waardoor jouw kaarten een unieke uitstraling krijgt. Houd er wel rekening mee dat dit een ingewikkeld en professioneel DTP klusje kan zijn. Wanneer je beschikking hebt over het programma InDesign kun je direct aan de slag. Lees hieronder onze aanleverspecificaties ook even door:Meer informatie

Heb je nog vragen over kaarten drukken, onze werkwijze of de verschillende afwerkingen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, we staan je graag te woord!