• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
De BTW-database van de Belgische belastingdienst heeft een storing. Hierdoor kan je BTW-nummer niet online gevalideerd worden om BTW te verleggen. Neem even contact met ons op als je een nieuw adres wilt toevoegen met een Belgisch BTW-nummer.

Naamkaartjes drukken

Vanaf €24,47

Ga je naamkaartjes drukken en zoek je de perfecte drukker? Bij PeterPrint ben je aan het goede adres. Naamkaartjes drukken wij in hoge kwaliteit digitaal, en je kiest bij ons zelf je oplage en het formaat van de naamkaartjes. Bij ons kan je enkelzijdig en dubbelzijdig naamkaartjes drukken. Moet het naamkaartje echt opvallen? Kies dan voor een speciale papiersoort of voor een luxe afwerking met laminaat. Zo krijgen de naamkaartjes een zeer mooie en professionele uitstraling. Heb je naamkaartjes met spoed nodig? Als je op werkdagen voor 16:00 besteld, heb je de naamkaartjes de volgende werkdag al in huis!

Lees meer

Kies het soort product

Naamkaartjes drukken bij PeterPrint

Ga je naamkaartjes drukken? Dan profiteer je bij PeterPrint van een aantal voordelen, waaronder: • Hoge kwaliteit digitaal drukwerk
 • Altijd supersnel geleverd
 • Diverse afwerkingen
 • Verschillende papiersoorten
 • Kies je eigen formaat
 • Ook kleine oplages naamkaartjes

Productie van de naamkaartjes

Naamkaartjes drukken we bij PeterPrint uitsluitend op onze digitale HP Indigo drukpersen. Deze persen garanderen zeer lage opstartkosten en hoge flexibiliteit. Naamkaartjes zonder afwerking versturen we bijna altijd nog dezelfde dag, dus ook voor een spoedbestelling kun je bij PeterPrint terecht. Na het bestellen worden de naamkaartjes ingedeeld op de drukvellen en gedrukt. Omdat we elk drukvel uniek kunnen indelen is het zeer voordelig om verschillende ontwerpen tegelijk te drukken. Perfect als je ook naamkaartjes wilt drukken voor een collega of andere medewerkers

De afwerking

Wanneer we klaar zijn met de naamkaartjes drukken gaan deze naar de afwerking. Hier zijn verschillende mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld lamineren. Met laminaat krijgen de naamkaartjes een luxe uitstraling en zijn deze beter beschermd tegen invloeden van buitenaf. Je kan hierbij kiezen uit een matte of glanzende variant van het laminaat. Ook kunnen we een gaatje in de kaartjes boren, zodat ze gebruikt kunnen worden als label aan kleding, bloemen of aan een fles wijn. Wil je een speels uiterlijk? Dan kun je er voor kiezen om de hoekjes van de naamkaartjes af te laten ronden. Zo lijken de naamkaartjes een beetje op een betaalpas, en valt het kaartje op tussen de andere naamkaarten.

Meerdere soorten naamkaartjes bestellen

Meerdere soorten naamkaartjes drukken in dezelfde bestelling? Geen enkel probleem bij PeterPrint. Bij ons druk je eenvoudig meerdere ontwerpen van een naamkaartje in dezelfde bestelling. Selecteer eenvoudig het aantal ontwerpen dat je wilt drukken bij het kopje “aantal ontwerpen” in onze online calculator. Hierdoor profiteer je niet alleen van tijdswinst, maar ook van zeer lage opstartkosten per ontwerp, en een lagere totaalprijs.

Boorgat

Wil jij naamkaartjes drukken en deze laten voorzien van een boorgat? Download dan de onderstaande aanleverspecificaties. Hierin leggen we je precies uit hoe je je bestanden kunt aanleveren:Witte inkt

Ga je naamkaartjes drukken en wil je dat deze opvallen tussen de rest van de naamkaartjes? Kies dan voor bedrukking met witte inkt. Houd er rekening mee dat dit een professionele DTP klus is. Wanneer je beschikking hebt over het programma InDesign kun je direct aan de slag. Om te zorgen dat je precies weet hoe je je bestanden kunt aanleveren, hebben we aanleverspecificaties opgesteld. Deze kan je hieronder lezen en downloaden:Meer informatie

Heb je vragen over naamkaartjes drukken, witte inkt, meerdere ontwerpen of over iets anders? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder hiermee!